ZAČNITE DEŇ S CHUŤOU A VYBERTE SI Z DVOCH NOVÝCH PRÍCHUTÍ BEBE DOBRÉ RÁNO
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 10.3.2013 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Obľúbené cereálne sušienky BeBe Dobré ráno prinášajú ďalšie dve raňajkové inšpirácie pre všetkých, ktorí ráno ocenia rýchle, vyvážené a v neposlednom rade najmä chutné raňajky. Ste zvedaví, aké sú najnovšie dobroty od BeBe Dobré ráno? Napovieme, že potešíme všetkých tých, ktorí do svojho ranného jedálnička radi zaraďujú jogurt. Značka BeBe Dobré ráno totiž prichádza s novinkami, ktoré predstavujú jedinečnú kombináciu celozrnných cereálií, jogurtu so živými jogurtovými kultúrami a kakaa, či sviežej chuti lesného ovocia.

Obľúbené cereálne sušienky BeBe Dobré ráno prinášajú ďalšie dve raňajkové inšpirácie pre všetkých, ktorí ráno ocenia rýchle, vyvážené a v neposlednom rade najmä chutné raňajky. Ste zvedaví, aké sú najnovšie dobroty od BeBe Dobré ráno? Napovieme, že potešíme všetkých tých, ktorí do svojho ranného jedálnička radi zaraďujú jogurt. Značka BeBe Dobré ráno totiž prichádza s novinkami, ktoré predstavujú jedinečnú kombináciu celozrnných cereálií, jogurtu so živými jogurtovými kultúrami a kakaa, či sviežej chuti lesného ovocia.

 

Novinky zo sušienkovej rady BeBe Dobré ráno s jogurtom všetci priaznivci chutných raňajok okamžite zaradia medzi svoje najobľúbenejšie a to hneď z niekoľkých dôvodov. Nielen že skvele chutia, ale tiež obsahujú živé jogurtové kultúry, ktoré sa nachádzajú v jogurtovej náplni. Tie uľahčujú trávenie laktózy a všeobecne pôsobia prospešne na trávenie tým, že pomáhajú obnovovať črevnú mikroflóru. BeBe Dobré ráno s jogurtom sú navyše jediné sušienky na trhu, ktoré živé jogurtové kultúry obsahujú.

 

Ďalším veľkým plusom týchto sušienok sú bezpochyby celozrnné cereálie, ktoré by mali byť dôležitou súčasťou nášho jedálnička. Obohacujú totiž stravu o nutrične hodnotné látky, ako sú vitamíny a vláknina - tá okrem iného významnou mierou prispieva k dobrému tráveniu.

 

Samozrejme nesmieme zabudnúť na to, že vám rovnako ako všetky ostatné sušienky z portfólia BeBe Dobré ráno dodajú vďaka obsahu pozvoľna uvoľňovaných a pomaly vstrebávaných sacharidov energiu na celé dopoludnie.

 

Príjemné vstávanie na vlne lesných jahôd a ostružín

 

 Ak dávate prednosť skôr sladkým raňajkám, zabudnite na šišku, ale spestrite si svoj ​​ranný jedálniček sušienkami BeBe Dobré ráno s jogurtom a lesným ovocím, ktoré vás zaručene dostanú svojou lahodnou chuťou. Tieto dve cereálne sušienky plnené jogurtom so živými jogurtovými kultúrami totiž obsahujú vynikajúci džem umiestnený medzi dva prúžky jogurtu s príchuťou jahôd a černíc. Novinka navyše obsahuje celozrnné cereálie, je zdrojom vitamínov B1, E a niciacinu a minerálnych látok - horčíka, železa a vápnika.

 

Kakao frčí

 

Milovníci kakaa určite neodolajú novinke BeBe Dobré ráno kakaové s jogurtom, ktorá si získa priazeň vďaka lahodnej kombinácii sladkého kakaa v dvoch sušienkach a kyslastej chuti jogurtu umiestneného medzi ne. Aj táto dobrota obsahuje celozrnné cereálie, je zdrojom vitamínov B1, E a niciacinu a minerálnych látok horčíka, železa a vápnika. Tak neváhajte a začnite svoj ​​deň s chuťou!

 

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.