Jemné denné rozjasňujúce líčenie s kozmetikou Dermacol
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 7.3.2013 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Každá žena chce byť krásna a páčiť sa sama sebe, aj svojmu okoliu. Aby ešte zdôraznila svoju krásu, je potrebné zvoliť správny make-up a nezabudnúť ani na líčka, hlavne v prípade matnej a povädnutej pleti nezdravej farby.

Každá žena chce byť krásna a páčiť sa sama sebe, aj svojmu okoliu. Aby ešte zdôraznila svoju krásu, je potrebné zvoliť správny make-up a nezabudnúť ani na líčka, hlavne v prípade matnej a povädnutej pleti nezdravej farby. Lícenka dodá líčkam zdravé zafarbenie a prirodzený nádych. Jej správne nanesenie dokáže vymodelovať tvár k dokonalosti, rozžiari ju a pridá na sebavedomí. Naučte sa lícenku používať, majte ju neustále  pri sebe v kabelke –  budete tak v priebehu celého dňa pôsobiť sviežo a oddýchnuto. Podľa vlastných slov bez farby na líčka nevychádza z domu ani Miss World Taťána Kuchařová.

 

 

Tip vizážistu:

Vyskúšajte lícenku Duo Blusher od značky Dermacol. Tmavší odtieň použite do stredu lícnych kostí, ktoré sa pri úsmeve zvýraznia. Svetlejší, žiarivejší odtieň nanášajte tesne pod ne, vytvorí  sa tak plynulý prechod do stratena bez ohraničenia kontúry. Pudrová lícenka je vhodná aj pre mastnú a lesklú pleť. Má zmatňujúci efekt a neupcháva póry. Vaše líčka budú perfektné.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.