S čokoládovými tyčinkami ORION nikdy nie ste osamelí
Autor(ka) : gABIKA
Dátum a čas : 8.3.2013 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

...vďaka čokoládovým tyčinkám ORION, neostanete samy. Tradičné zloženie a chuť všetkých tyčiniek ORION sú tým správnym receptom pre relax a prvou pomocou pri riešení každého problému.

...vďaka čokoládovým tyčinkám ORION, neostanete samy. Tradičné zloženie a chuť všetkých tyčiniek ORION sú tým správnym receptom pre relax a prvou pomocou pri riešení každého problému.

Čokoláda v malej miere pôsobí na nás povzbudzujúco.

Ak ste milovníkom mliečnej čokolády – tyčinky MILENA, KOFILA KOKO sú pre vás ako stvorené. Stačí si zvoliť, na akú príchuť máte momentálne náladu. MILENA spája chuť mliečnej čokolády s krémovou náplňou a jemnou príchuťou rumu. S tyčinkou KOKO zažijete vysnívané dobrodružstvo vďaka nadýchanému kokosu, ktorý je poliaty fantastickou mliečnou čokoládou. KOFILA, mliečna čokoládová tyčinka s kávovou náplňou je jedinou čokoládovou tyčinkou s príchuťou kávy, ktorej jemná chuť splní vaše priania.

Milovníkom horkej čokolády odporúčame BANÁNY V ČOKOLÁDE, kde sa snúbi chuť horkej čokolády a banánového želé. Túto tyčinku si môžete vychutnať aj vo variante XXL. Vyskúšajte aj KAŠTANY, kde horkú čokoládu podčiarkuje kakaovo-oriešková náplň, ktorá sa priam rozplýva na jazyku.

Vedci dokázali, že čokoláda pomáha upokojiť nervy a prospieva srdcu. Čokoládová tyčinka MARGOT Artemis vás na okamih prenesie do vysnívaného raja oddychu! Obľúbená tyčinka je jedinečným spojením dvoch farebných vrstiev a dvoch chutí zaliatych v lahodnej mliečnej čokoláde. Typická rumovo-kokosová chuť MARGOT je doplnená šťavnatou vrstvou s punčovou príchuťou.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.