Pôžitok pre veľkých maškrtníkov! – Muffiny Maxi od Dr.Oetker
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 22.3.2013 00:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Milovníci muffinov vedia, že týchto chutných koláčikov v papierových košíčkoch nie je nikdy dosť. Vďaka novinke Muffiny Maxi od Dr.Oetker si ich teraz môžete vychutnať maximálne! Veľké a nadýchané muffiny sú plné čokoládových kúskov a svojou vôňou lákajú k zahryznutiu. Majú výbornú chuť a pripravíte ich rýchlo a jednoducho. Muffiny upečiete bez problémov aj vďaka šiestim pevným košíčkom a nebudete potrebovať ani špeciálnu formu na pečenie. Táto novinka je navrhnutá tak, aby ju za pár minút pripravil aj ten, kto nie je práve majstrom pekárom.

Milovníci muffinov vedia, že týchto chutných koláčikov v papierových  košíčkoch nie je nikdy dosť. Vďaka novinke Muffiny Maxi od Dr.Oetker si ich teraz môžete vychutnať maximálne! Veľké a nadýchané muffiny sú plné čokoládových kúskov a svojou vôňou lákajú k zahryznutiu. Majú výbornú chuť a pripravíte ich rýchlo a jednoducho. Muffiny upečiete bez problémov aj vďaka šiestim pevným košíčkom a nebudete potrebovať ani špeciálnu formu na pečenie. Táto novinka je navrhnutá tak, aby ju za pár minút pripravil aj ten, kto nie je práve majstrom pekárom.

 

Muffiny Maxi Dr.Oetker – maxi veľkosť, maxi chuť

Čakáte návštevu a nemáte po práci čas ani chuť na dlhé prípravy koláčov? Alebo hľadáte chutnú desiatu pre svojich malých nezbedníkov? Dr.Oetker prináša novinku Muffiny Maxi. Ich príprava vám zaberie len pár minút a výsledkom zaručene ohúrite. Do muffinov stačí pridať iba vodu, olej a vajce, všetko dobre vymiešať, naplniť do pribalených košíčkov a dať upiecť. Veľké a pevné košíčky zaručia upečenie veľkých muffinov aj bez použitia špeciálnej formy. Stačí niekoľko minút a voňavá dobrota je na svete. Z jedného balenia upečiete 6 veľkých muffinov plných čokoládových kúskov, na ktorých si určite pochutia všetci. Vďaka tomuto rýchlemu pomocníkovi si budete môcť vychutnať viac času s rodinou a priateľmi.

 

Tip na Veľkú Noc

Chcete prekvapiť šibačov niečím originálnym? Vytvorte pomocou Muffinov Maxi originálne veľkonočné cupcakes. Postačí vám Šľahačka parížska kakaová od Dr.Oetker a na finálnu úpravu Zdobenie 4 druhy pestré od Dr.Oetker. S trochou šikovnosti a fantázie sa veľkonočná dobrota určite podarí.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.