Bravčové kotlety s fazuľkami a omáčkou s červeným vínom
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 25.3.2013 00:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Mäso potrite z oboch strán olivovým olejom, posoľte a ogrilujte alebo upečte na suchej panvici po oboch stranách do zlatista.

Recepty Lenky Požárovej pre omáčky Dolmio

 

Pre 4 osoby

Príprava 20 min.

 

600 g bravčových kotliet bez kostí (asi 8 plátkov)

600 g zelených lúskových fazuliek

500 g / 1 sklenený pohár omáčky Dolmio Bolognese extra onion garlic

125 ml suchého červeného vína

soľ

mleté korenie

olivový olej

 

Mäso potrite z oboch strán olivovým olejom, posoľte a ogrilujte alebo upečte na suchej panvici po oboch stranách do zlatista.

 

Omáčku Dolmio zmiešajte s vínom a varte pár minút do požadovanej konzistencii.

 

Fazuľky vhoďte do vriacej osolenej vody a varte 3 minúty, aby boli „al dente“. Sceďte.

 

Na taniere rozložte fazuľky, zalejte omáčkou a priložte grilované kotlety. Zalejte šťavou z výpeku (pokiaľ pripravujete na panvici), posypte mletým korením a podávajte.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.