Úľava šitá na mieru
Autor(ka) : eva
Dátum a čas : 26.3.2013 00:00
Kategória : Zdravie
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Upchatý nos nie je nič príjemné, najmä keď potrebujete podať stopercentný výkon v práci, škole či v športe. Nemôžete sa voľne nadýchnuť, až vás z toho bolí hlava? Netrpte ďalej.

Upchatý nos nie je nič príjemné, najmä  keď potrebujete podať stopercentný výkon v práci, škole či v športe. Nemôžete sa voľne nadýchnuť, až vás z toho bolí hlava? Netrpte ďalej. Doprajte si úľavu v podobe stopercentného morského roztoku Physiomer, s obsahom 80 minerálov  a stopových prvkov, v praktickom balení. Má hneď niekoľko výhod, v prvom rade nie je návykový, to znamená, že ho môžete používať dlhodobo, pokojne aj každý deň. Úľava sa dostaví rýchlo, pričom sa nemusíte obávať žiadnych vedľajších účinkov. K ďalším blahodarným účinkom patrí regenerácia a zvlhčenie nosovej sliznice, pomáha odstraňovať alergény, baktérie, vírusy, nečistoty.

Komu je Physiomer určený? Physiomer je čisto prírodný produkt (bez prídavku liečiv a konzervačných látok), preto po ňom môže siahnuť úplne každý, deti od narodenia aj dospelí. Je jednoduchým riešením pre pacientov s akútnou či chronickou nádchou, pre alergikov alebo ako denná hygiena nosa. Physiomer myslí aj na vaše peňaženky. Dostať ho v malých fľaštičkách do kabelky, ale aj väčších ekonomických baleniach. Z rady Physiomer si každý nájde „svojho osloboditeľa“. Na dlhé cesty si pribaľte jednotlivo balené ampulky Physiomer Unidoses (pre deti od narodenia), pre bábätká je určený Physiomer Baby, Physiomer Kids pre deti od 3 rokov, Gentle Jet, čistí nosové cesty. Pri nádche vás zbaví upchatého nosa Physiomer Eucalyptus (s eukalyptovým olejom a mätou piepornou) a Physiomer Alergia a nosové dutiny, vhodný pri alergickej i chronickej nádche.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.