IKEA predstavuje novú kolekciu záhradného nábytku
Autor(ka) : Janka
Dátum a čas : 3.4.2013 10:38
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Aj keď to za oknami zatiaľ nevyzerá, žeby zima chcela ustúpiť, kalendár však hovorí, že jar je u tu. IKEA uvádza na trh novú kolekciu záhradného nábytku a dekorácií vhodnú nielen na nastávajúcu sezónu. Objavujú sa v nej klasické prvky v kombinácii s netradičnými farbami, ako je sýta oranžová či tyrkysová. Jej súčasťou sú aj nové solárne stolové lampy, ktoré sa počas dňa dobijú, aby mohli rozžiariť večerné posedenie v záhrade alebo na balkóne. Vďaka rozmanitosti štýlov, farieb a výrobkov dokáže táto kolekcia vyhovieť potrebám všetkých zákazníkov a akémukoľvek priestoru.

Aj keď to za oknami zatiaľ nevyzerá, žeby zima chcela ustúpiť, kalendár však hovorí, že jar je u tu. IKEA uvádza na trh novú kolekciu záhradného nábytku a dekorácií vhodnú nielen na nastávajúcu sezónu. Objavujú sa v nej klasické prvky v kombinácii s netradičnými farbami, ako je sýta oranžová či tyrkysová. Jej súčasťou sú aj nové solárne stolové lampy, ktoré sa počas dňa dobijú, aby mohli rozžiariť večerné posedenie v záhrade alebo na balkóne. Vďaka rozmanitosti štýlov, farieb a výrobkov dokáže táto kolekcia vyhovieť potrebám všetkých zákazníkov a akémukoľvek priestoru.

Ľudia čoraz radšej trávia čas spolu s priateľmi a rodinou v záhradách, na terasách  či balkónoch. Náš záhradný nábytok a doplnky sa vyznačujú funkčnosťou a navyše vytvárajú príjemnú atmosféru počas celého roka.

 

Kombinujte so sériou nábytku ÄPPLARÖ

Nízke diely na sedenie ÄPPLARÖ sú takisto výborným riešením do záhrady či na balkón.  Nábytok je vyrobený z masívnej akácie, dá sa ľubovoľne kombinovať a umožňuje vytvoriť sedenie podľa vašich predstáv. Na zvýšenie pohodlia stačí pridať vankúše HÅLLÖ. Pred priamymi slnečnými lúčmi vás ochráni altánok ÄPPLARÖ.

 

Vytvorte si vlastnú tradíciu so sériou ÄNGSÖ

Stoly, lavice a stoličky v tradičnom štýle si môžete prispôsobiť podľa svojich potrieb a nápadov. Široký stôl je ako stvorený na letnú rodinnú večeru alebo na stretnutia s priateľmi. Séria je vyrobená z masívnej borovice a je dostupná v bielej a čiernohnedej úprave. Menší okrúhly stôl zo série ÄNGSÖ je ideálny na romantickú večeru strávenú v spoločnosti milého partnera a dobrého vína. Kreslo LÄCKÖ z ručne pleteného plastového ratanu vám ešte viac spríjemní letné leňošenie. 

 

V znamení ľahkosti – novinky v sérii FALSTER

Novinkou v sérii FALSTER je jej čiernohnedá úprava. Ľahkosť nábytku vyrobeného z polystyrénového plastu prekvapí, pretože jeho vzhľad pripomína skôr masívne drevo. Nevyžaduje si žiadnu údržbu a celá séria odoláva dažďu, snehu, nízkym aj vysokým teplotám. Séria zahŕňa stoličky, stoličky s opierkami, nastaviteľné kreslá, lavice, ležadlá a stoly.

 

 

Solárne lampy a svietidlá v tvare polgule SOLVINDEN rozjasnia teplé noci

Posvieťte si na záhradu pomocou jedinečných solárnych lámp a svietidiel v tvare polgule SOLVINDEN. Stačí ich počas dňa dobiť na dennom svetle. Nepotrebujú káble ani elektrické zásuvky, a preto sa dajú používať kdekoľvek. 9 – 12 hodín nabíjania počas slnečného dňa vám v prípade stolových lámp zaručí 4 hodiny svetla; svietidlá v tvare polgule vydržia svietiť pri rovnakom dobití až 12 hodín.

 

Séria ROXÖ – odetá do veselých farieb

Oranžové a tyrkysové stoličky a kreslá zo série ROXÖ vyrobené z ocele upravenej práškovou farbou sú odolné, nevyžadujú si žiadnu starostlivosť, sú stohovateľné a šetria miesto. Hoci séria ROXÖ každoročne mení svoje farby, najobľúbenejšie sivé a biele lavice, stoly a stoličky sú späť aj tento rok.

 

Tropické farby letnej dovolenky

Pri navrhovaní výrobkov tohtoročného záhradného sortimentu sme sa nechali inšpirovať farbami šťavnatých zrelých pomarančov a chladivej tyrkysovej vody. Stoličky, ležadlá a slnečníky sa dajú kombinovať s oranžovými a tyrkysovými kanvicami na polievanie, záhradnými kvetináčmi a lampášmi.

 

Farebná pláž plná ležadiel MYSINGSÖ, HÅMÖ a slnečníkov RAMSÖ

Oranžové a tyrkysové pruhy v retro štýle dekorujú ležadlá MYSINGSÖ. Nemusíte byť práve na pláži, aby ste sa cítili ako na dovolenke. Vďaka ľahkému skladaciemu mechanizmu sú vždy pripravené na deň na pláži alebo v parku. Plážové stoličky a ležadlá HÅMÖ sú ideálne na oddych. Doplniť ich môžete slnečníkmi RAMSÖ, ktoré vás ochránia pred priamymi slnečnými lúčmi.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.