EAU THERMALE – Avéne – Slnečná ochrana
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 5.4.2013 00:00
Kategória : Zdravie
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Značka Avène sa špecializuje na starostlivosť o citlivú pokožku a všetko know-how z oblasti fotobiológie smeruje na vývoj vysoko účinných a bezpečných prípravkov s textúrami, ktoré poskytujú príjemné používanie.

Značka Avène sa špecializuje na starostlivosť o citlivú pokožku a všetko know-how z oblasti fotobiológie smeruje na vývoj vysoko účinných a bezpečných prípravkov s textúrami, ktoré poskytujú príjemné používanie.

· NOVINKA: len 4 fotoprotektívne zložky, a viac ako 20% zníženie koncentrácie chemických filtrov pri dosiahnutí rovnakej výšky fotoprotekčného faktoru  

• INOVÁCIA: zvýšenú fotostabilitu zaisťuje Parsol 1789 (fotoprotektívna účinná látka)

• Unikátna OCHRANA proti voľným radikálom - Pre-tokoferyl je omnoho účinnejší proti oxidačnému stresu ako vitamín E

• NOVÉ TEXTÚRY pre ešte príjemnejšie používanie Nové zloženie majú tieto prípravky:

- Celý rad SPF 50+ (s výnimkou tyčinky

na citlivé miesta)

- SPF 30 Sprej

• TECHNOLÓGIA: nové textúry sú

transparentné, rýchlo sa vstrebávajú, nelepia,

nezanechávajú biele a lesklé stopy

Prípravky slnečného radu Avène so zvýšenou účinnosťou zaisťujú komplexnú ochranu pred slnkom (fotostabilné, široké spektrum UVB-UVA ochrany, zníženie počtu fotoprotektív* na len 4 fotoprotektívne zložky a celkové zníženie koncentrácie fotoprotektív (o viac ako 20%).

 

 

Emulzie Emulzie poskytujú dlhotrvajúci účinok a príjemné použitie pre normálnu až zmiešanú pokožku. Účinnosť púdrov proti lesku a glycerylu laurate (reguluje prebytok mazu) v oil-free zložení udržuje matnú pleť.

Krémy Krémy poskytujú pokožke príjemný pocit po aplikácii. Nelepia, ľahko sa rozotierajú a dokonale vyhovujú suchej pleti, ktorá potrebuje hydratáciu a výživu.

Spreje Používanie prípravku v spreji na celé telo vyžaduje rýchle vstrebávanie. Nové zloženie prípravkov v sprejoch Avène, ktoré navyše nezanecháva biele stopy, túto požiadavku spĺňa.

 

Nové zloženie prípravkov je bez silikónov, bez parabénov a bez alkoholu.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.