Módna obuv na Jar / Leto 2013: NOVÉ TRENDY … prináša spoločnosť Deichmann
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 12.4.2013 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Módne trendy sa v lete 2013 pohrávajú s kontrastmi grafickej potlače, romantickej túžby po ďalekých krajinách a neodolateľného lesku. Oblečenie bude priesvitné, goliere ozdobené a rukávy s volánikmi; ženské krky a výstrihy ozdobia jemné šperky.

Módne trendy sa v lete 2013 pohrávajú s kontrastmi grafickej potlače, romantickej túžby po ďalekých krajinách a neodolateľného lesku. Oblečenie bude priesvitné, goliere ozdobené a rukávy s volánikmi; ženské krky a výstrihy ozdobia jemné šperky.

 

Hlavnými módnymi témami je priehľadnosť, pruhy, nášivky, volány a kovový lesk. Z hľadiska farebných trendov by nemohla byť móda leta roku 2013 pestrejšia: futuristické metalické tóny, čierna a biela à la šesťdesiate roky a prírodné odtiene zelenej a modrej dominujú na módnych mólach prehliadok na Jar / Leto po celom svete. Lesklé kovové tóny naviac pôsobia vedľa čiernej a bielej kontrastne a pútajú tak pozornosť. Módne móla tiež zaplnili široké pruhy, k nim sa ako základný materiál perfektne hodí rifľovina.

 

Ľahkosť, ženskosť a jemnosť na jednej strane, elegancia a letná extravagancia na strane druhej – to sú dve módne vlny, ktoré sa rozlievajú celým svetom módy a ovplyvňujú tak aj podoby kolekcií módnej obuvi na sezónu Jar / Leto 2013. V rebríčku tohtoročných hitov vedú milované športové tenisky a elegantná a zároveň pohodlná obuv na nízkej podošve – k populárnym balerínkam sa pridávajú aj klasické mokasíny.

 

Vysoko v rebríčku popularity stoja aj lodičky, obuv s otvorenou špičkou, sandáliky a modely na klinovom podpätku. Práve klinové podpätky prepožičiavajú modelom obrovskú variabilitu; nosia sa podpätky korkové i lykové, športové „skryté“ malé kliny zdobia športovo-elegantné tenisky, na klinovej podošve sú v ponuke i lodičky a nízka členková obuv. Nevyhnutné sú ozdoby – dekoratívne nity, kovové aplikácie a štrasové kamienky. Farebný módny mix skladajúci sa z pastelových, zmrzlinových a bonbónových tónov dopĺňajú svietivé, sýte a neónové farby, ktoré vnesú do všetkého trocha rozruchu.

 

 

Ďalším z vrcholov tohtoročnej jari je tiež nová kolekcia obuvi hollywoodskej hviezdy Halle Berry! Modely z kolekcie „5th Avenue by Halle Berry“ sú stále populárne nielen vďaka svojmu perfektnému spracovaniu a jemnosti kože, z ktorej sú vyrobené, ale tiež svojou cenovou dostupnosťou.

 

Obuv, kam len oko dovidí… aspoň z pohľadu spoločnosti Deichmann, ktorá svojimi 52 predajňami na Slovensku poteší každého milovníka módy a módnej obuvi!



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.