Jupík „prezliekol“ všetky svoje nápoje a vďaka stévii je najmenej kalorický detský nápoj
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 11.4.2013 00:00
Kategória : Výživa
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

“Novým dizajnom chceme byť čo najbližšie k detskému spotrebiteľovi a veríme, že sa deťom nový Jupík zapáči. Veľkou zmenou dizajnu chceme podčiarknuť, že naše detské nápoje sú z čistej pramenitej vody, bez konzervantov, umelých farbív a sladidiel,” hovorí Alena Procházková, senior brand manažérka značky Jupík.

Jupík patrí k najobľúbenejším na trhu s nápojmi pre deti. Aby sa ešte viac priblížil k malým zákazníkom, kompletne „prezliekol“ všetky svoje nápoje.

 

“Novým dizajnom chceme byť čo najbližšie k detskému spotrebiteľovi a veríme,  že sa deťom nový Jupík zapáči. Veľkou zmenou dizajnu chceme podčiarknuť, že naše detské nápoje sú z čistej pramenitej vody, bez konzervantov, umelých farbív a sladidiel,” hovorí Alena Procházková, senior brand manažérka značky Jupík.

Už v minulom roku Jupík ako prvý priniesol na trh detský nápoj s pridanou prírodnou stéviou, ktorá tak výrazne znížila jeho kalorickú hodnotu a obsah cukru. V tomto roku nadväzuje na túto inováciu ďalšími zmenami v dizajne aj obsahu.

 

Jupík je obľúbený detský nápoj s 20 % podielom ovocnej zložky. Je bez umelých farbív, bez konzervantov a vďaka stévii má najnižšiu kalorickú hodnotu (102 kJ/100 ml) medzi detskými nápojmi na trhu. Nová praktická fľaša so športovým uzáverom a objemom 330 ml dobre sadne do malých detských rúk. V predaji je v piatich u detí najobľúbenejších príchutiach jahoda, jablko, pomaranč, multivitamín a cherry cola.

 

Nový Jupík Aqua je moderný nesýtený nápoj pre deti z čistej pramenitej vody s kvapkou ovocnej šťavy v obľúbených príchutiach jahoda, jablko a melón, ktoré vždy osviežia. Ide o detskú vodu bez konzervantov, umelých farbív a sladidiel. Pollitrová fľaša so športovým uzáverom je ideálnym objemom na doplnenie tekutín u detí v škole, pri hrách a šantení.

 

 

 

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.