Plazmalifting – reštart v režime mladého tela
Autor(ka) : Eva
Dátum a čas : 12.4.2013 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Plazmalifting, alebo omladenie vlastnou plazmou, je nová a prevratná metóda, ktorá pomáha efektívne regenerovať kožné bunky. Zabezpečuje tak účinné vyhľadenie vrások a výrazných znakov starnutia či veľmi povolenej pleti. Okrem omladenia má významné využitie aj v oblasti regenerácie jaziev. Liečivé účinky pozitívne vplývajú na pokožku po rôznych zákrokoch.

Plazmalifting, alebo omladenie vlastnou plazmou, je nová a prevratná metóda, ktorá pomáha efektívne regenerovať kožné bunky. Zabezpečuje tak účinné vyhľadenie vrások a výrazných znakov starnutia či veľmi povolenej pleti. Okrem omladenia má významné využitie aj v oblasti regenerácie jaziev. Liečivé účinky pozitívne vplývajú na pokožku po rôznych zákrokoch.

Tajomstvo mladosti Plazmaliftingu spočíva v našej vlastnej krvnej plazme. Tá obsahuje rastové faktory, krvné doštičky, biele krvinky a kmeňové bunky, ktoré pokožku regenerujú a spúšťajú  omladzujúce procesy celkom prirodzenou cestou. Organizmus tak začne sám pracovať v „režime mladého tela.“

Hlavnou výhodou omladenia vlastnou plazmou alebo Plazmaliftingu je fakt, že telo nemusí prijímať žiadne umelé látky a materiály. Nehrozí tak riziko následných komplikácií či alergie. Plazmalifting nemá žiadne vedľajšie účinky. Ide o pre telo celkom prirodzený proces, v ktorom je Plazmalifting zároveň zdrojom základných rastových faktorov. Daný postup tak kopíruje vlastné procesy hojenia tela samotného.

Jedna z najprogresívnejších metód využíva tzv. PRP – plazmy bohaté na trombocity. Klientovi lekár odoberie malé množstvo krvi, ktorá sa zmieša s patentovanou gélovou látkou a ihneď, pred jeho zrakom, sa v špeciálnom prístroji za vysokej frekvencie odstredí a oddelí plazma od krvi. Výslednú látku (PRP) použije lekár pri aplikácii rejuvenačných techník, napr. mezoterapie, alebo ako výplňový materiál – jeho pôvodnému darcovi. Zákrok ako taký je v tomto prípade bezbolestný, pretože na oblasť vpichu je  vopred nanesená anestetická masť.

Plazmalifting je vhodný pre regeneráciu u klientov s unavenou, zvädnutou a starnúcou pleťou, ale aj ako prevencia pred starnutím. Urýchľuje proces hojenia kože po rôznych zákrokoch. Omladenie vlastnou plazmou sa vykonáva hlavne v tých oblastiach tela, ktoré sú ochabnuté, s uvoľnenou a nepružnou kožou. Aplikácia je možná na tvár, krk a šiju, v oblasti dekoltu i na chrbte rúk. Miznú kruhy pod očami a pokožka získava zdravý a mladistvý vzhľad.

Viac informácií o službách kliniky YES VISAGE nájdete na www.yesvisage.sk  

 

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.