Prevratné riešenie omladenia tváre už aj na Slovensku
Autor(ka) : Eva
Dátum a čas : 11.4.2013 13:35
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Klinika YES VISAGE prichádza na Slovensko s prevratnou novinkou, ktorá dokáže efektívne oživiť, omladiť a hlavne zdvihnúť späť do jasných kontúr ochabnuté časti tváre. YES lifting šetrne zaistí vypnutie kože tváre pomocou jednoduchého vpichu mikrotenkej kanyly do podkožia a systému jemného zachytenia tkanív. Pacient nemusí podstúpiť odrezávanie kože či tukového tkaniva, ako pri klasickom facelifte a odpadá aj vyradenie z bežného života. Kým pri klasickom facelifte trvá proces rekonvalescencie minimálne 14 dní, v prípade YES liftingu môže pacient fungovať normálne už na druhý deň.

Klinika YES VISAGE prichádza na Slovensko s prevratnou novinkou, ktorá dokáže efektívne oživiť, omladiť a hlavne zdvihnúť späť do jasných kontúr ochabnuté časti tváre. YES lifting šetrne zaistí vypnutie kože tváre pomocou jednoduchého vpichu mikrotenkej kanyly do podkožia a systému jemného zachytenia tkanív. Pacient nemusí podstúpiť odrezávanie kože či tukového tkaniva, ako pri klasickom facelifte a odpadá aj vyradenie z bežného života. Kým pri klasickom facelifte trvá proces rekonvalescencie minimálne 14 dní, v prípade YES liftingu môže pacient fungovať normálne už na druhý deň. 

 

YES lifting je vysoko efektívna a súčasne šetrná metóda. Zákrok je možné vykonať na celej tvári alebo len na jej jednotlivých častiach. Je vhodný pre rôzne typy pleti a ľudí, ktorých trápi poklesnutá koža a prvé výraznejšie vrásky na tvári. Túto metódu je možné využiť k náprave podkožného tkaniva v dôsledku neúspešnej liposukcie. YES lifting dokáže tiež ošetriť a upraviť nevýrazné kontúry tváre, lícnych kostí, poklesnutú pokožku nad hornou vonkajšou časťou oka, vrásky nad koreňom nosa, tzv. glabely, vráskavé tváre, ochabnutú kožu brady a pod bradou, vpadnuté obočie, zvislé vrásky okolo úst, tzv. marionety,   a mnohé iné estetické problémy.

Zákrok sa vykonáva iba v miestnom znecitlivení. Využíva sa technika zachytenia.  YES lifting sa aplikuje do podkožných tkanív pomocou špeciálneho zariadenia v podobe mikrotenkej dutej kanyly vo vopred presne naznačenom obryse, bez nutnosti invazívnych zásahov do kože.  Prvý výsledok zákroku je viditeľný ihneď po ošetrení. V priebehu niekoľkých mesiacov sa však zlepšuje vďaka tvorbe kolagénových zrastov v podkoží. Výsledný efekt pretrváva až po dobu 5 rokov. Záleží však na veku, typu kože a podkožia daného pacienta. Zákrok je možné niekoľkokrát s odstupom času zopakovať.   

 

Viac informácií o službách kliniky YES VISAGE nájdete na www.yesvisage.sk  



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.