Slovenka sa rozhodla pokoriť svet na motorke
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 12.4.2013 14:50
Kategória : Osobnosti
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Po ročnej príprave sa jej adrenalínové dobrodružstvo začalo! Reč je o mladej Prešovčanke Kataríne Vrábelovej (24), ktorá dnes vyrazila na cestu okolo sveta na motorke. Sama, len so svojim dvojkolesovým tátošom, prejde Katarína počas nasledujúcich 14 mesiacov 70.000 kilometrov a viac ako 39 štátov sveta.

Po ročnej príprave sa jej adrenalínové dobrodružstvo začalo! Reč je o mladej Prešovčanke Kataríne Vrábelovej (24), ktorá dnes vyrazila na cestu okolo sveta na motorke. Sama, len so svojim dvojkolesovým tátošom, prejde Katarína počas nasledujúcich 14 mesiacov 70.000 kilometrov a viac ako 39 štátov sveta.

 

Všetko to začalo takmer presne pred rokom. „Všetko sa začalo pomaly preklápať do reality 17.3.2012 kedy sa moja životná cesta skrížila s Igorom Brezovarom, vďaka ktorému som sa rozhodla všetko vsadiť na jednu kartu, obetovať všetok svoj čas, predať svoje milované auto, opustiť svoj chutný mini obchodík a skočiť vpred svojmu snu,“ približuje svoje rozhodnutie Katarína Vrábelová, ktorá len pred dvoma mesiacmi oslávila svoje 24-te narodeniny. Od tohto momentu prešlo nekonečných 12 mesiacov príprav. Bolo potrebné zohnať financie, vybavenie, splniť nespočetné byrokratické kritériá, trénovať, učiť sa a detailne plánovať celú cestu.

 

Katarína už svoje skúsenosti s cestovaním na vlastnú päsť má. „Pred pár rokmi som bola
9 mesiacov na svojom prvom adrenalínovom výlete. Vtedy som na skútri a motorke prešla Thajsko, Laos, Vietnam a Bali. To sa však nedá porovnať s tým, čo ma čaká tentokrát. Príprava na cestu okolo sveta bola prácou na plný úväzok. Bez obetavých ľudí okolo seba a nespočetných plechoviek Rockstaru by som to určite nezvládla,“ opisuje obdobie pred odjazdom Katarína.

 

Dnes sa jej sen začína plniť a mladá Slovenka vyráža na vyše ročnú adrenalínovú jazdu v sedle BMW GS 650 Sertao. Počas 14 mesiacov prejde členka Rockstar Energy Girlz tímu vyše 70.000 kilometrov a navštívi viac ako 39 štátov sveta. „Som naozaj vzrušená a nervózna. Samozrejme, že mám pred cestou rešpekt. Prešla som náročnou teoretickou aj praktickou prípravou, ale určite nemôžem porovnávať podmienky v dielni a fitescentre s tým, čo ma čaká tam vonku. Verím ale v dobro ľudí a v úspešný návrat,“ vyjadruje svoje pocity Katarína krátko pred cestou.

 

V rámci lokálnych sponzoringových aktivít značky Rockstar Energy Drink dostali šancu dve mladé a nádejné športovkyne a adrenalínové dračice (Katarína Vrábelová a Tereza Votavová) splniť si svoje sny. Fanúšikovia budú mať konečne možnosť sledovať podrobnejšie priebeh dobrodružnej cesty okolo sveta jednej z nich. 

 

Motorkárka Katarína, členka „Rockstar Energy Girlz“ bude o svojom putovaní informovať prostredníctvom článkov a videí, ktoré bude pravidelne uverejňovať na svojich oficiálnych stránkach a na stránkách Rockstar www.rockstarenergydrink.com/cz. Vybrané články budú tiež exkluzívne uverejňované na partnerských weboch. Katarínu môžete podporiť na stránkach: www.motogirltrip.com.

 

Výrobca energetických nápojov Rockstar dlhodobo podporuje a pomáha realizovať neobyčajné cesty mladých ľudí až na hranice ich možností. Na ich dobrodružných výpravách za úspechom im budú dopĺňať zásoby energie mimo iného práve vitamínmi
a povzbudzujúcimi výťažkami nadupané drinky. 

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.