REEBOK TRAINING ACADEMY – virtuálny športový svet
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 13.5.2013 00:00
Kategória : Poviedky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Reebok Training Academy (RTA) – www.rtacademy.sk je ojedinelým projektom pre všetkých milovníkov športu a zdravého spôsobu života. Spája 8 osobností s ich dlhoročnými skúsenosťami, ktorí sú pre jej návštevníkov k dispozícií svojimi pravidelnými príspevkami a poradenstvom.

Spojenie fitness, CrossFitu, tanca, jogy a zdravej výživy na jednom mieste

 

Reebok Training Academy (RTA) – www.rtacademy.sk je ojedinelým projektom pre všetkých milovníkov športu a zdravého spôsobu života. Spája 8 osobností s ich dlhoročnými skúsenosťami, ktorí sú pre jej návštevníkov k dispozícií svojimi pravidelnými príspevkami a poradenstvom.

 

Lea Grančič (aerobik), Helena Ballová, Ivana Surovcová a Alex Žáčiková (tanec v rôznych formách ako PortDeBras, dance joga, štandardné tance), Jaroslav Pávek (joga), Jindro Tovaryš a Peter Országh (obidvaja CrossFit) a nakoniec Martin Roháček (zdravá životospráva a kondičný tréning). Tieto osobnosti tvoria osminu  odborníkov stránky rtacademy.sk. Web nemá byť konkurenciou už existujúcim lifestylovým stránkam, keďže rtacademy.sk sa špecializuje len na vybrané druhy športov s vybraným okruhom odborníkov, ktorí budú neustále aktualizovať najnovšie poznatky a informácie zo svojho odboru -  http://rtacademy.sk/trainers.

 

Lea Grančič hodnotí projekt nasledovne: „Cieľom tohto projektu je spojiť  profesionálnych trénerov s fitness komunitou. Vytvorili sme virtuálne cvičebné prostredie, kde môže široká verejnosť konzultovať akékoľvek otázky s našimi vybranými odborníkmi pre rôzne druhy fitness. RTA prináša všetky trendy vo fitness svete, aby bolo pre všetkých cvičenie zábavou, ale zároveň čo najbezpečnejšie a účinné.“

 

Fitness tréneri (Reebok Presenters) sú zapojení aj do pripravovaných fitness eventov pod hlavičkou značky Reebok - Reebok Mobile Gym, kde sa bude môcť široká verejnosť zapojiť do CrossFitu, tanca, aerobiku či joga cvičenia. Podujatia sa budú konať v Bratislave 7.6.2013 a Košiciach 25.5.2013.

 

Zaujímavosťou sú aj aktualizované pripravované fitness podujatia - „EVENTS“. Návštevník stránky sa tu dozvie všetky pripravované podujatia vo fitness, joga, CrossFite, či tanci. Objednať sa môže aj na EAV diagnostiku, či na víkendový tanečno-cvičebný dovolenkový pobyt http://rtacademy.sk/events.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.