Hornbach druhýkrát v Bratislave - Dnes sa otvorilo v nákupnom areáli Bory kombinované stavebné a záhradné centrum so stavebninami Drive In.
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 24.4.2013 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Ako druhý najväčší maloobchod po Metre otvára v stredu rodinný stavebný koncern Hornbach v Bratislave v novom nákupnom areáli Bory kombinované stavebné a záhradné centrum so stavebninami Drive In. Tým vzniklo na pozemku s rozlohou 48 000 metrov štvorcových špecializované centrum v najmodernejšom štýle pre stavebníctvo a renováciu. Hornbach v súčasnosti prevádzkuje tri centrá na Slovensku. V rámci Európy existuje tým pádom 139 centier.

Ako druhý najväčší maloobchod po Metre otvára v stredu rodinný stavebný koncern Hornbach v Bratislave v novom nákupnom areáli Bory kombinované stavebné a záhradné centrum so stavebninami Drive In. Tým vzniklo na pozemku s rozlohou 48 000 metrov štvorcových špecializované centrum v najmodernejšom štýle pre stavebníctvo a renováciu. Hornbach v súčasnosti prevádzkuje tri centrá na Slovensku. V rámci Európy existuje tým pádom 139 centier. 

 

V Bratislave nájdete hneď dve miesta, kde platí „S nami to zvládnete“. Domáci majstri a firemní zákazníci sa môžu tešiť na centrum pre dom a záhradu na predajnej ploche okolo 20 000 metrov štvorcových. Nemecký rodinný podnik investoval okolo 25 miliónov euro.

 

Nové centrum v Bratislave prezentuje rad jedinečných oddelení. Patrí k nim centrum kúpeľní, kuchynské centrum, špeciálne železiarstvo s kvalitou odborného obchodu a centrum farieb s najmodernejšou miešačkou farieb v Európe. Niečo výnimočné k tomu všetkému je približne 6 000 metrov štvorcových centra stavebných materiálov so službou Drive In. Zákazníci majú možnosť prísť autom až ku regálom a naložiť si ťažký tovar priamo do auta. Tým šetria svoj čas a chrbát.

 

Hornbach v Bratislave vytvoril 129 pracovných miest. V krajine s aktuálnou mierou nezamestnanosti nad 14 percent prispieva tento podnik k tomu, aby si ľudia znovu našli pracovné miesto so stabilným platom a otvorili si tak nové zamestnanecké perspektívy. Keďže spoločnosti Hornbach veľmi záleží na kompetentnom poradenstve pre zákazníka, noví zamestnanci boli už priebežne školení.

 

Domácim majstrom a firemným zákazníkom budú nápomocní pri tvorbe ich projektov a poskytnú im odborné poradenstvo pri výbere z rozsiahleho sortimentu
z celkového počtu 120 000 produktov. K profilácii  spoločnosti Hornbach ako stavebného centra patrí tiež to, že všetky produkty sú v ňom dostupné v dostatočnom množstve. Len tak môžu domáci majstri sami plynule realizovať nákladné stavebné alebo renovačné zámery zodpovedajúce ich plánovaniu. K tomu prispieva aj stratégia trvalo nízkych cien bez zľavových akcií. Len tá umožňuje spoľahlivé finančné plánovanie pri výstavbe a renovácii a vytvára dôveru v nemenné ceny.

 

Nové centrum leží v severnej časti Bratislavy na výpadovke Bratislava Lamač / Devinska Nová Ves. Zákazníkom je k dispozícii okolo 500 parkovacích miest. 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.