Späť do formy s Caro Active!
Autor(ka) : eva
Dátum a čas : 9.5.2013 00:00
Kategória : Výživa
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

V slnečnom jarnom období si doprajte Nestlé Caro Active - nápoj, ktorý príjemne pohladí vaše chuťové bunky a zažívanie. Cereálny nápoj Caro Active vás naladí na jar a spestrí váš pitný režim. Obsahuje výhradne prírodné ingrediencie a navyše je obohatený o zdraviu prospešnú vlákninu.

V slnečnom jarnom období si doprajte Nestlé Caro Active - nápoj, ktorý príjemne pohladí vaše chuťové bunky a zažívanie. Cereálny nápoj Caro Active vás naladí na jar a spestrí váš pitný režim. Obsahuje výhradne prírodné ingrediencie a navyše je obohatený o  zdraviu prospešnú vlákninu.

Prekonajte jarnú únavu a dostaňte sa späť do formy. Pomôže vám k tomu pohyb, správna životospráva a pravidelný pitný režim. S Caro Active vyriešite problém dopĺňania tekutín ale aj nedostatku vlákniny, ktorý v dnešnej dobe trápi skoro všetkých. Okrem praženého jačmeňa, raže a čakanky Caro Active totiž obsahuje aj inulín - cenný zdroj rozpustnej vlákniny.

Lahodný cereálny nápoj sa tak môže stať prvým krôčikom na ceste k zdravému životnému štýlu, pretože dve šálky Caro Active dodajú vášmu telu až  10 % odporúčanej dennej dávky vlákniny. Tá podporuje trávenie a prirodzenou cestou čistí organizmus.  

Obľúbeného bezkofeínového nápoja bez pridaného cukru sa nemusíte vzdať, ani pokiaľ si strážite štíhlu líniu. Caro Active patrí k nízkoenergetickým nápojom[1], ktoré môžete bez obáv zaradiť aj do diétneho jedálnička. Navyše si ho môžete dopriať kedykoľvek počas dňa, či už v teplom alebo studenom variante.



[1] Aby mohol byť nápoj Caro Active považovaný za nízkoenergetický, musí byť pripravený iba s vodou, alebo maximálne s 50 mililitrami polotučného mlieka.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.