Svadobné inšpirácie od LAMARCu
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 7.5.2013 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Leto je prísľubom nových dobrodružstiev a príbehov. Aj preto sa mnohé páry rozhodnú, že uzavrú manželstvo práve cez letné mesiace. Prípravy svadby majú väčšinou pod palcom nežné polovičky – od výberu priestoru či šiat až po dekorácie. Čo by však nemalo chýbať žiadnej neveste? Predsa krásna a zvodná svadobná bielizeň! Značka obľúbenej dámskej bielizne LAMARC má pre tohtoročné nevesty prichystaných niekoľko nádherných modelov, ktoré prispejú k tomu, aby bol ich veľký deň ako z rozprávky.

Leto je prísľubom nových dobrodružstiev a príbehov. Aj preto sa mnohé páry rozhodnú, že uzavrú manželstvo práve cez letné mesiace. Prípravy svadby majú väčšinou pod palcom nežné polovičky – od výberu priestoru či šiat až po dekorácie. Čo by však nemalo chýbať žiadnej neveste? Predsa krásna a zvodná svadobná bielizeň! Značka obľúbenej dámskej bielizne LAMARC má pre tohtoročné nevesty prichystaných niekoľko nádherných modelov, ktoré prispejú k tomu, aby bol ich veľký deň ako z rozprávky.

 

Svadobná dámska bielizeň by mala dopĺňať šaty

Neoddeliteľnou a dôležitou súčasťou príprav každej nevesty na svadbu je aj výber svadobnej dámskej bielizne. Vyberajte takú, ktorá korešponduje so šatami – ak máte šaty posiate čipkami, vhodná bude práve čipkovaná (napríklad model Cristen alebo Selena značky LAMARC). Keďže budete vo svadobnej dámskej bielizni prežívať jeden z najkrajších okamihov vo vašom živote, mala by vám, tak ako šaty, perfektne sedieť. Dbajte na kvalitu, pohodlnosť a dobrý strih, ktorý nechá svadobné šaty vyniknúť. Nechajte sa inšpirovať dámskou bielizňou LAMARC!

 

Čipka na šatách – čipka pod šatami

Nádherné čipkované modely LAMARC očaria každú nevestu. Model Selena v sebe kombinuje jemnosť a zároveň zvodnosť. Detailne prepracovaná čipka je doplnená vkusnými rozkošnými mašličkami.

Model Cristen je taktiež ozdobený romantickou čipkou. Podprsenka s push-up strihom a francúzske tangá sú tie pravé pre svadobný deň alebo ako luxusný darček družičiek na rozlúčke so slobodou.

 

 

Svadobný korzet pod šatami

Zvodný korzet Ulliana značky LAMARC zdôrazní push-up efektom váš dekolt a strih dokonale zoštíhli partie, ktoré to potrebujú. Korzet dopĺňajú bedrové nohavičky Ulla pohodlného strihu s čipkovou aplikáciou. Ku krásnemu korzetovému modelu neodmysliteľne patrí aj svadobný venček.

 

 

Kráľovná svadobnej noci

Luxusná košieľka Perla od LAMARCu ozdobená rafinovanými volánmi a čipkami je tá pravá pre svadobnú noc a pre výnimočný pocit kráľovnej nielen svadobného dňa, ale i noci. Model dopĺňajú priehľadné tangá Perla s romantickou aplikáciou.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.