Získajte zľavu na stavbu vysnívaného rodinného hniezda: Wienerberger, Schiedel a Tondach spojili sily!
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 11.5.2013 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Jar je ideálnym obdobím na stavbu vlastného rodinného domu. Tá pozostáva z nákupu mnohých stavebných prvkov. Najväčší európski producenti stavebných materiálov pripravili pre všetkých, ktorí chcú stavať z tých najlepších materiálov skvelé zľavy. Výhodné ceny Vás budú sprevádzať od projektu až po jeho kolaudáciu.

Jar je ideálnym obdobím na stavbu vlastného rodinného domu. Tá pozostáva z nákupu mnohých stavebných prvkov. Najväčší európski producenti stavebných materiálov pripravili pre všetkých, ktorí chcú stavať z tých najlepších materiálov skvelé zľavy. Výhodné ceny Vás budú sprevádzať od projektu až po jeho kolaudáciu. 

 

Stavebným poukazom získate výrazné zľavy pri nákupe produktov značiek Porotherm, Schiedel a Tondach, i mnohé bezplatné služby.  Obchodný zástupca s Vami rád prekonzultuje výber najvhodnejšieho materiálu pre stavbu vášho domu ako aj presný výpočet spotreby materiálu na základe projektovej dokumentácie. Súčasťou bezplatných služieb je aj statický návrh stropu vrátane kladačského plánu, doprava materiálu po prvé miesto vykládky a asistenčná služba pri založení prvého radu tehál zo systému Porotherm Profi a Porotherm Profi Dryfix.

 

Ako Stavebný poukaz získate? Stačí sa na stránke www.porotherm.sk zaregistrovať a poukaz bude zaslaný na Váš e-mail. Stavebný  poukaz  Vás oprávňuje  aj na získanie mimoriadnych  výraznych  jarných  zliav.  Podmienkou je objednanie a nákup tehlového stavebného systému Porotherm do 27.5.2013 s vývozom do 31.5.2013.  K akejkoľvek akciovej ponuke sa Vám pripočíta zľava PLUS 5%. 

 

S nákupom tehlového stavebného systému súčasne získate nárok na rovnakú zľavu PLUS 5% k akejkoľvek inej akciovej cene značkových produktov spoločnosti SCHIEDEL a vybraného sortimentu značkových produktov spoločnosti TONDACH, za podmienok určených týmito spoločnosťami.

 

Do dvoch pracovných dní  po registrácii Vás bude kontaktovať obchodný zástupca spoločnosti Wienerberger pre Váš región a poskytne Vám všetky informácie potrebné pre uplatnenie zľavy PLUS 5 %  pomocou Stavebného poukazu.

 

So stavebným poukazom a jarnými zľavami môžete naplno využívať bezplatné služby, ktoré vám výrazne uľahčia stavbu vášho domu.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.