Leto volá – schudnite do plaviek
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 28.5.2013 17:02
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Jar je už v plnom prúde a nastáva ideálny čas na nákup nových trendy plaviek. Ale sme pripravení postaviť sa pred zrkadlo v skúšobných kabínkach obchodov? Väčšina z nás si ešte vlani sľubovala, že ďalšie leto už odhalí dokonalé telo bez náznakov tukových vankúšikov. No zima bola nekonečne dlhá a opäť je tu ten starý známy pocit, že aj tento rok sa sen o štíhlom tele rozplynie. Existuje riešenie – vyskúšajte proteínovú diétu KetoDiet, ktorej tvárou sa nedávno stala herečka Jana Paulová. Už počas prvého mesiaca sa môžete dostať späť na svoju pôvodnú váhu.

Prostredníctvom proteínovej diéty dostanete do prázdnin svoju váhu pod kontrolu

Jar je už v plnom prúde a nastáva ideálny čas na nákup nových trendy plaviek. Ale sme pripravení postaviť sa pred zrkadlo v skúšobných kabínkach obchodov? Väčšina z nás si ešte vlani sľubovala, že ďalšie leto už odhalí dokonalé telo bez náznakov tukových vankúšikov. No zima bola nekonečne dlhá a opäť je tu ten starý známy pocit, že aj tento rok sa sen o štíhlom tele rozplynie. Existuje riešenie – vyskúšajte proteínovú diétu KetoDiet, ktorej tvárou sa nedávno stala herečka Jana Paulová. Už počas prvého mesiaca sa môžete dostať späť na svoju pôvodnú váhu.

Ucelený diétny program s minimálnym rizikom jo-jo efektu kombinuje proteínovú diétu vo forme instantných proteínových jedál, neobmedzenú konzumáciu zeleniny a odborného výživového poradenstva.

 

Vyskúšajte napríklad obľúbený recept:

 

Plnené šampiňóny (pre dve osoby)

Suroviny: veľké šampiňóny Portobello, 1 ks cuketa, ¼ ks brokolice, soľ, čerstvé mleté čierne korenie, bylinky

Príprava: Z veľkých šampiňónov odrežeme nožičku a nakrájame nadrobno. Hlavičky uložíme na pekáč, ktorý ľahko potrieme olivovým olejom, spodkom nahor. Dáme do trúby vyhriatej na 180 °C, aby sa začali piecť. Medzitým na olivovom oleji opečieme nasekané nožičky šampiňónov, brokolicu a cuketu. Ochutíme soľou, čiernym korením a bylinkami. Zmes naplníme do Portobello hlavičiek a necháme ešte asi 15 minút zapekať.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.