Paula MINI – dezert pre najmenších maškrtníkov
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 30.5.2013 00:00
Kategória : Výživa
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Štýlovú, strakatú kravičku Paulu od Dr.Oetker a jej pudingový dezert už deti a ich mamičky poznajú. Paula však myslí aj na tých najmenších a prichádza v novom balení ako Paula Mini. Obľúbený dezert s obsahom viac ako 80 % plnotučného mlieka kúpite odteraz aj v menších, 50 g téglikoch a to hneď v dvoch príchutiach – vanilka a čokoláda. Praktické odlamovateľné šesťbalenie poteší mamičky, ktorých ratolesti toho na desiatu veľa nezjedia.

Štýlovú, strakatú kravičku Paulu od Dr.Oetker a jej pudingový dezert už deti a ich mamičky poznajú. Paula však myslí aj na tých najmenších  a prichádza v novom balení ako Paula Mini. Obľúbený dezert s obsahom viac ako 80 %  plnotučného mlieka kúpite odteraz aj v menších,     50 g téglikoch a to hneď v dvoch príchutiach – vanilka a čokoláda. Praktické odlamovateľné šesťbalenie poteší mamičky, ktorých ratolesti toho na desiatu veľa nezjedia.

 

Puding Paula Mini – detský dezert od Dr. Oetker

Malí jedáci a ich apetít sú nevyspytateľní a mamičkám často nechávajú pootvárané tégliky s nedojedenou desiatou. Ak má váš maškrtník chuť len na niečo malé, skúste pudingový dezert Paula Mini.

Tak ako jeho väčšia sestra, aj Paula Mini je strakatá a plná mlieka. Praktické odlamovateľné šesťbalenie (6 x 50 g) nájdete v dvoch obľúbených príchutiach vanilka a čokoláda. Deti tak môžu vyjedať vanilkové škvrny z čokoládového pudingu a vo vanilkovom pudingu môžu loviť čokoládové. 

Paula Mini je vyrobená z kvalitného plnotučného mlieka a neobsahuje žiadne konzervačné látky. Mlieko je zdrojom vysoko kvalitných bielkovín, sacharidov a vápnika. Je ideálne nielen na zahnanie detského smädu, ale vaše ratolesti budú vďaka nemu rásť ako z vody a budú mať zdravé zuby a kosti.

Kravička Paula – kamarátka všetkých detí

Mať štýl a baviť sa, je dôležité a kravička Paula to vie. Navštívte spolu so svojimi deťmi jej farmu na stránkach www.e-paula.sk. Ponúka  množstvo zaujímavých hier ako pexeso, maľovanky, rozvrh hodín, interaktívne hry a ešte omnoho viac.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.