Veľký kasting na detské hviezdy pre DVD projekt Barbory Rakovskej sa konal 1.6. na MDD a FRUXI FRESH boli pri tom !
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 9.6.2013 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Veľký kasting sa konal 1.6.2013 od ranných do neskorých popoludňajších hodín v rámci akcie Deň detí v Sade Janka Kráľa /Aupark/ v Bratislave. Hojná účasť detí potvrdila záujem nielen o osobné stretnutie s Barborkou Rakovskou, ale aj o samotné účinkovanie detí v projekte detského DVD.

Veľký kasting sa konal  1.6.2013 od ranných do neskorých popoludňajších hodín  v rámci akcie Deň detí v Sade Janka Kráľa /Aupark/ v Bratislave.  Hojná účasť detí potvrdila záujem  nielen o osobné stretnutie  s Barborkou Rakovskou, ale aj o samotné účinkovanie detí  v projekte detského DVD.

Svoje spevácke a  tanečné  schopnosti  prišlo predviesť viac ako 300 detí.  Deti boli veľmi šikovné a väčšina z nich neprejavovala známky trémy.  Našlo sa pár drobcov, ktoré  pri pohľade na Barboru a od trémy  nevedeli  otvoriť  ústa, ale nakoniec  s jej žoviálnym, priateľským prístupom a posmeľovaním zvládli  svoj výstup.

 Najtalentovanejšie deti  vyberie Barbora Rakovská do svojho novopripravovaného projektu , ktorého je zároveň autorkou scenára  a o hudbu sa postará  nikto iný ako jej slávny partner, spevák a producent Tomi Popovič. Tomi tiež zavítal  v sobotu na kasting a pozdravil  účinkujúce deti .

 Detská show vyjde na DVD koncom tohto roka. Budúce detské hviezdy v nej obsadia štyri hlavné úlohy .  "Som nadšená z toho, koľko talentovaných detí máme na Slovensku a už teraz sa teším na spoluprácu s nimi."  skonštatovala Barbora Rakovská po kastingu.

Barbora Rakovská  sa stala v januári  roku 2013 tvárou a ambasadorkou značky FRUXI FRESH 100% šťavy. Preto ani na kastingu  pre deti nechýbalo zdravé a šťavnaté osvieženie v podobe  týchto  kvalitných slovenských produktov, ktoré sú bez konzervačných látok a umelých farbív, lisovaných za studena bez pridania vody a cukru.   „ Sme radi, že môžeme našimi  zdravými  100% šťavami  podporiť  na Slovensku nie len zdravie detí , ale prostredníctvom projektu Barbory Rakovskej aj  detské  talenty.“ uviedol  Ľubomír Mrug, zástupca značky FRUXI FRESH. 

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.