Príďte CAROvať do materských centier!
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 10.6.2013 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Dnes štartuje projekt CAROvanie, ktorý pripravila značka cereálnych nápojov CARO v spolupráci s materskými centrami na Slovensku. CAROvanie znamená prepojenie značky CARO s novým typom cvičenia pre mamičky s kočíkmi – strolleringom. Cieľom projektu je pomôcť mamičkám, ktoré dbajú na svoj životný štýl a chcú sa po pôrode opäť dostať do formy. Prvá časť projektu sa uskutoční pod vedením Mariany Kočtúchovej v 5 materských centrách na Slovensku a zúčastní sa na ňom viac ako 100 mamičiek so svojimi deťmi.

Komplexný  program pre mamičky

Dnes štartuje projekt  CAROvanie, ktorý pripravila značka  cereálnych nápojov CARO v spolupráci s materskými centrami na Slovensku. CAROvanie znamená prepojenie značky CARO s novým typom cvičenia pre mamičky s kočíkmi – strolleringom. Cieľom projektu je pomôcť mamičkám, ktoré dbajú na svoj životný štýl a chcú sa po pôrode opäť dostať do formy. Prvá časť projektu sa uskutoční pod vedením Mariany Kočtúchovej v 5 materských centrách na Slovensku a zúčastní sa na ňom viac ako 100 mamičiek so svojimi deťmi.

Projekt CAROvanie štartuje 31. mája v materskom centre Mamatataja v Pezinku. Mamičky si tu budú môcť vyskúšať nový druh cvičenia s kočíkmi – strollering a súčasne sa dozvedieť o prínose cereálnych nápojov pre stravovanie.

 

„Dlho som rozmýšľala,  ako mamičkám po pôrode pomôcť,  a hľadala som aktivity,  ktoré im umožnia byť so svojím dieťatkom  a súčasne aj cvičiť,“  hovorí Mariana Kočtúchová, cvičiteľka strolleringu. „Jednou z možností je práve strollering! Veľa žien totiž nemôže začať cvičiť, lebo nemajú komu zveriť svoju ratolesť. Takto využijú čas strávený pri kočíkovaní vo svoj prospech aj v prospech svojho dieťatka a ako bonus získajú informácie o  správnej výžive.“

 

„Tehotné ženy a dojčiace mamičky by mali dbať na zdravú a vyváženú stravu a dodržiavať pitný režim,“ dodáva Mariana Kočtúchová. „Cereálny nápoj Nestlé CARO Originál je vhodnou voľbou. Má 100% prírodné zloženie, neobsahuje kofeín ani  cukor, preto je obľúbenou a plnohodnotnou súčasťou jedálnička dojčiacich žien a  mamičiek. Šálka cereálneho nápoja pripravená podľa návodu s mliekom navyše dodá telu potrebný vápnik.“

 

Projekt bude počas júna pokračovať v materskom centre Vánok v Malackách, stupavskom materskom centre Fifidlo, Trnavskom materskom centre a v materskom centre Macko v Bratislave. Druhá časť programu sa pripravuje na jeseň.

Program Strollering, na Slovensku známy aj pod názvom MamaFit SK,  je vonkajšie skupinové cvičenie určené mamičkám s kočíkmi. Tréningový program je zameraný na zlepšenie celkového zdravotného stavu žien. Cvičenia sú prispôsobené ženám po pôrode s postupným zvyšovaním obťažnosti  po určitom počte tréningov. Prospieva mamičkám nielen  po fyzickej,  ale aj psychickej stránke.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.