Exkluzívne umelecké dielo pri príležitosti osláv 110. výročia Harley-Davidson v Taliansku
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 20.6.2013 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Oficiálny maliar spoločnosti Harley-Davidson, David Uhl, vytvoril pri príležitosti jedinečných štvordňových osláv obraz Náhodné stretnutie (orig Chance Encounter).

Oficiálny maliar spoločnosti Harley-Davidson, David Uhl, vytvoril pri príležitosti jedinečných štvordňových osláv obraz Náhodné stretnutie (orig Chance Encounter).

Spoločnosť Harley-Davidson odhalila exkluzívny obraz slávneho umelca Davida Uhla, ktorý bol vytvorený v spolupráci s Vatikánom. Dielo sprevádzalo oslavy 110. výročia tejto spoločnosti v Ríme.

Exkluzívne Náhodné stretnutie je vydané v podobe pohľadníc v limitovanej edícii 50 000 kusov za cenu 15 Euro / kus. Pohľadnice boli k dispozícii v priebehu európskych osláv 110. výročia medzi 13. a 16. júnom v prístave Ostia a Forca Italico. K dispozícii mali návštevníci aj niekoľko raritných kusov väčšieho formátu.

Preslávený umelec David Uhl, špecialista na olejomaľby s motocyklistickou tematikou, je vôbec prvým licencovaným maliarom spoločnosti Harley-Davidson a so spoločnosťou spolupracuje od roku 1998.

Matthew Knott, komunikačný a PR manager pre oblasť EMEA k tomu dodáva: „Uhlovo Náhodné stretnutie perfektne zachytáva moment, keď motocykle Harley-Davidson dorazia do Ríma. Umelecký dojem je dôležitou časťou kultúry našej značky a táto limitovaná edícia pohľadníc je tak ideálnym suvenírom pre fanúšikov Harley-Davidson.“

K štvordňovým oslavám Harley-Davidson v Ríme sa pripojili desaťtisíce fanúšikov značky, aby sa zúčastnili jednej z najväčších a najpôsobivejších akcií Harley-Davidson, aká sa kedy v Európe uskutočnila.

Vyvrcholením veľkolepej oslavy bolo pápežské požehnanie motorkárom priamo na svätopeterskom námestí. 

Pápež František požehnal motocyklom Harley-Davidson za slávnostného revu motorov v nedeľu vo Vatikáne niekoľkými tisíckam motocyklov i motorkárov Harley-Davidson. Pre splnenie životného sna si sem prišli fanúšikovia H-D z celého sveta a zúčastnili sa nedeľného obradu, ktorý bol súčasťou osláv 110. výročia Harley-Davidson v Ríme.

Pre viac informácií o oslavách 110. výročia spoločnosti Harley-Davidson v Ríme navštívte www.harley-davidson.com. Umelecké diela Davida Uhla vrátane informácií o ňom sú k dispozícii na www.uhlstudios.com.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.