Najrýchlejšie hranolčeky do rúry
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 22.6.2013 00:00
Kategória : Výživa
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Všetci to poznáme. Čas sú peniaze, no za ne si ho nekúpite. Času nikdy nie je dosť a ani sa nedá vrátiť späť. Tak čo s tým? Šetrime si ho, ako sa len dá! V kuchyni s tým pomôžu hranolčeky Sprinter CC alebo Sprinter (4x Speed) od McCain.

Všetci to poznáme. Čas sú peniaze, no za ne si ho nekúpite. Času nikdy nie je dosť a ani sa nedá vrátiť späť. Tak čo s tým? Šetrime si ho, ako sa len dá! V kuchyni s tým pomôžu hranolčeky Sprinter CC alebo Sprinter (4x Speed) od McCain.

Po namáhavom dni v práci sa len málokomu chce vystávať hodiny pri sporáku. Práve v takej situácii oceníte rýchlosť prípravy nových hranolčekov do rúry od McCain. Svoj voľný čas si môžete užiť oveľa plnohodnotnejšie – so svojimi blízkymi.

 

Sprinter CC – rýchle, vlnkované a chrumkavé

Super rýchle hranolčeky do rúry od spoločnosti McCain Sprinter CC pripravíte už do 10 minút. Hodia sa k mäsu, rybe, vyprážanému syru aj šalátu. Ich vlnkovaný tvar im okrem zábavného vzhľadu dodá  ešte viac chrumkavosti a potešenia pri jedení.

 

Sprinter (4 Speed) – potešenie z chuti i jedenia

Pohodu doma už za 5 minút vám vyčaria jediné hranolčeky – Sprinter (4x Speed) od McCain. Vychutnať si ich môžete len tak samé, ale aj s vaším obľúbeným dipom. Dlhé a tenké hranolčeky namáčajte priamo do omáčok či kečupu prstami, bez použitia vidličky.

 

Vyššia rýchlosť, rovnaká kvalita

Konečne si hranolčeky pripravíte dvakrát, ba dokonca aj štyrikrát rýchlejšie. Doma ich stačí rovnomerne vysypať na plech a piecť dozlatista podľa inštrukcií na obale pri teplote 220 °C . Sprinter CC 10 minút, Sprinter (4x Speed) dokonca len 5 minút.

Servírovaním hranolčekov od McCain si môžete byť istí, že svojej rodine prinášate na tanier to najlepšie. Sprinter CC a Sprinter (4x Speed), rovnako ako aj ostatné hranolčeky z McCain portfólia, sú vyrobené len zo starostlivo vyberaných kvalitných odrôd zemiakov. Percentuálny podiel zemiakov v každom hranolčeku pripravenom v rúre je priemerne 90-94 %.

A čo je najlepšie? Menej času pri varení, viacej času pri chrumkaní. Vďaka super rýchlym hranolčekom od McCain máte konečne viac času pre seba i svojich blízkych.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.