Extrémna sila u vás doma
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 6.7.2013 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Odpadnutá poštová schránka, odlepená soklová či prechodová lišta alebo prasknutý bazén. Trúfnete si na opravu alebo už surfujete po internete a hľadáte odborníka, ktorý vám problém vyrieši? S dvoma špeciálnymi pomocníkmi to však zvládne aj začínajúci domáci majster. Predstavujeme vám montážne lepidlá Pattex Fix Extreme Power a Total.

Odpadnutá poštová schránka, odlepená soklová či prechodová lišta alebo prasknutý bazén. Trúfnete si na opravu alebo už surfujete po internete a hľadáte odborníka, ktorý vám problém vyrieši? S dvoma špeciálnymi pomocníkmi to však zvládne aj začínajúci domáci majster. Predstavujeme vám montážne lepidlá Pattex Fix Extreme Power a Total.

 

„Tekuté klince“ teda montážne lepidlá sú dnes populárnymi pomocníkmi, ktorí ponúkajú alternatívu aj pre riešenia s použitím klincov alebo skrutiek. Bežné opravy v domácnosti ako lepenie zrkadiel, prahov, líšt ale aj oprava drôteného programu v kuchyni, plastových držiakov na sprchy či kúpeľňových doplnkov zvládnete aj sami.

 

S novým pomocníkom Pattex Fix Extreme Total môžete lepiť kovové aj sklenené panely, tehlu, keramiku alebo kameň. Nesteká, skvele odolá aj vibráciám, spoľahlivo zlepí a utesní väčšinu nasiakavých aj nenasiakavých materiálov bez potreby ďalšej fixácie. Zvládne aj lepenie parapetov, poštových schránok či opravu bazénu. Svoje využitie nájde aj pri vypĺňaní škár v kovových a drevených konštrukciách, na ventiláciách alebo klimatizáciách.

 

Jeho dvojička Pattex Fix Extreme Power je zase odborníkom pre opravy v interiéri vašich domácností. Zabudnite na klince, skrutky alebo hmoždinky. Nájdete v ňom ideálneho pomocníka na lepenie drevených obkladov, poličiek, rôznych dekorácií z dreva, plastov alebo polystyrénu. Bez problémov si poradí s káblovými rozvodmi alebo soklovými lištami. Spoľahlivo zalepí aj ťažké predmety a nepotrebuje žiadnu fixáciu.

 

Obe montážne lepidlá sa môžu pochváliť extrémne vysokou počiatočnou priľnavosťou až 350 kg/m² a môžete ich pretrieť aj inou farbou. Vyskúšajte ich a získate obľúbených pomocníkov pre vašich domácich kutilov.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.