RADOSŤ VARIŤ– nový kulinársky projekt v Polus City Center
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 26.6.2013 00:00
Kategória : Štýl
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Známe kuchárske celebrity ako Jaroslav Žídek, Ľubomír Herko, Henrieta Peškovičová/lektorka varenia a čerstvá držiteľka ocenenia BIOčlovek roka 2013, Ladislav Hužik /Lemontree & Sky bar restaurant, Michal Škrabák/ reštaurácia Messina a Peter Pánis/ PRIMI Cafe Lounge Polus, hodnotili kuchárskych amatérov v súťaži o zdravý letný recept. V nákupnom centre sa počas trojdňovej kulinárskej súťaže pre kuchárskych amatérov vystriedalo takmer 20 variacich a ukuchtilo sa mnoho skvelých, zdravých receptov. Aj profesionáli z poroty ukázali kúsok zo svojho umenia v exhibičnom vstupe. Bola to prvá z mnohých pripravovaných aktivít s filozofiou a pod názvom „Radosť variť“, pripravovaných pre návštevníkov nákupného centra Polus.

Známe kuchárske celebrity ako Jaroslav Žídek, Ľubomír Herko, Henrieta Peškovičová/lektorka varenia a čerstvá držiteľka ocenenia BIOčlovek roka 2013, Ladislav Hužik /Lemontree & Sky bar restaurant,  Michal Škrabák/ reštaurácia Messina a Peter Pánis/ PRIMI Cafe Lounge Polus, hodnotili kuchárskych amatérov v súťaži o zdravý letný recept.   V nákupnom centre sa počas trojdňovej kulinárskej súťaže pre kuchárskych amatérov vystriedalo takmer 20 variacich a ukuchtilo sa mnoho skvelých, zdravých receptov. Aj profesionáli  z poroty ukázali kúsok zo svojho umenia v exhibičnom vstupe. Bola to prvá z mnohých pripravovaných aktivít s filozofiou a pod názvom „Radosť variť“, pripravovaných pre návštevníkov nákupného centra Polus.

 

Radosť je korením života a Polus prevzal veľmi záslužnú úlohu, ako transformovať tento pojem do svojho nového projektu. Dnes nie je prekvapením vidieť variť na pódiu profesionálneho kuchára či televízne hviezdy. Pre mňa je hviezdou každý amatérsky kuchár, ktorý pripravuje zdravé jedlo doma. Súťažiacim poradili  skvelí šéfkuchári a aj lídri profesionálnych kuchýň si odniesli nápady  od súťažiacich na netradičné kombinácie surovín. Takže event bol obojstranne prospešný. Som rada, že sa nákupné centrum zaujíma o svojich návštevníkov aj s dlhodobou vyhliadkou edukačného programu školy varenia. Je to ambiciózny a výborný nápad, ktorý mnohým pomôže stráviť čas pri nákupoch naozaj užitočne.“  uviedla Henrieta Peškovičová, kulinárska supervízorka polusáckeho  projektu Radosť variť.

 

Programom Radosť variť v Poluse sprevádzal Roman Juraško  a spomedzi súťažiacich, ktorí sa e-mailom prihlásili do súťaže, vyhrala pani Andrea z Bratislavy so svojím skvelým kôprovo-petržlenovým šalátom, celozrnným kus - kusom a pečenou zeleninou.  Ako hlavnú cenu za svoje kulinárske umenie získala skvelú celodennú stáž v profesionálnej kuchyni reštaurácie ALBRECHT pod vedením Jaroslava Žídeka.

Projekt „Radosť variť“ vznikol za podpory partnerov DECODOM, TESCOMA a ELECTROLUX.

V rámci projektu „Radosť variť“ sú pre návštevníkov Polusu pripravované aj pravidelné tematické kuchyne či edukačné kurzy zdravého varenia, o ktorých bude nákupné centrum čoskoro informovať na svojej webovej stránke.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.