Pečené broskyne na makovom kréme s mascarpone
Autor(ka) : Janka
Dátum a čas : 30.6.2013 00:00
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

10 porcií

10 porcií

 

Broskyne   10 ks

Maslo         150 g

Orechy  vlašské   100 g

Biscuite    100 g

Cukor   100 g

 

Broskyne rozpolíme, vyberieme kôstku.

Maslo, cukor, orechy a biscuite spolu rozmixujeme, posypeme  rozpolené  broskyne. Pečieme na 200°C, 10 minút.

 

 

Vajcia    5 ks

Cukor   150 g

Mak celý   100 g

Mascarpone   500 g

 

Vajcia vyšľaháme spolu s cukrom a makom nad parou do hustej peny, aby dosiahla 80°C.

Na záver do vyšľahaných vajíčok pridáme mascarpone a dobre vyšľaháme.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.