Dizajn pre maximálny pôžitok – Design for life
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 16.7.2013 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Dizajn nie je len vonkajšou schránkou, ale zážitkom z používania. S týmto zámerom vyvíjala spoločnosť Miele nové zabudovateľné spotrebiče Generácia 6000. Dizajnéri a inžinieri zúročili niekoľkoročné poznatky, in¬špirácie a ich know-how predstavuje skutočnú špičku. Výsledkom sú produkty vzájomne dokonale zladené prevedením, materiálmi a funkč¬nosťou.

 

Dizajn nie je len vonkajšou schránkou, ale zážitkom z používania. S týmto zámerom vyvíjala spoločnosť Miele nové zabudovateľné spotrebiče Generácia 6000. Dizajnéri a inžinieri zúročili niekoľkoročné poznatky, in­špirácie a ich know-how predstavuje skutočnú špičku. Výsledkom sú produkty vzájomne dokonale zladené prevedením, materiálmi a funkč­nosťou. Nová generácia posunula homogenitu dizajnu do úplne inej roviny.

 

ContourLine – dôverné a zároveň sebavedomé

Z línie ContourLine cítiť premyslenú techniku skrývajúcu sa v pozadí, profesionalitu a vášeň pre varenie vystupujúce do popredia. Dôverne známe prvky dostali novú tvár. Masívna rukoväť je súčasťou solídneho rámu z kvalitných materiálov s pevnou štruktúrou. Konkrétne ohraničenie oddeľuje rozličné materiály a zároveň umožňu­je ich kombináciu s funkčnými prvkami.

Prístroje ContourLine môžete vďaka geometrickým líniám a absolútnej homo­genite dizajnu kombinovať. Nerezové orámova­nie čelných stien prístrojov sa dostane do popredia a prepožičia prístro­jom výraznú štruktúru. Vertikálne línie sú užšie, menej výrazné, elegantne vyniknú horizontálne línie.

 

 

PureLine – priestor pre čisté línie

PureLine je v pozadí, začleňuje sa do priestoru, je dizajnovým elementom moderných kuchýň kladúcich dôraz na minimum materiálov. Vysoký podiel skla vytvára príjemnú a pokojnú atmosféru. Typickými znakmi línie PureLine sú horizon­tálne nerezové prvky a nápadná rukoväť, ktorá akoby sa vznášala pred tmavým čiernym sklom. Vďaka absolútne jednotnému čelnému prevedeniu prístrojov v celom produktovom rade vzniká celkový harmonický dojem - nezávisle od toho, či sú prístroje usporia­dané nad sebou alebo vedľa seba. Sú vybavené ovládacím panelom v rov­nakej výške. Vzniká rozmanité množstvo kombinácií podľa vašich po­trieb – horizontálne usporiadane vo výške očí, vertikálne pre maximál­ne využitie výšky miestnosti, individuálne usporiadanie do formy T alebo umiestne­nie prístrojov do celého bloku.

 

PureLine - nerez

Tmavé čierne sklo vytvára nezameniteľný podklad, výrazná ne­rezová rukoväť priťahuje pozornosť. Oba materiály sa nachádza­jú v rovnováhe. Dominuje horizontálna ro­vina, prístroje sa vzájomne dopĺňajú a vytvárajú jednotnú líniu.

 

PureLine - obsidián čierna

PureLine v prevedení obsidián čierna predstavuje premyslený estetický zážitok. Čisté sklo vytvára emocionálnu hru svetla a tieňov a prepožičiava prístrojom hĺbku a eleganciu.

 

PureLine – havanna hnedá

Havanna hnedá uzatvára farebnú škálu radu PureLine. Je správnou voľbou pre ľudí so zvlášť vyvinutým zmyslom pre harmóniu a prirodzenosť.

 

PureLine – briliantová biela

Umožňuje výrazné kontrasty v spojení s inými farbami alebo úplnú integ­ráciu v bielych kuchyniach. Spája mi­nimalizmus a exkluzivitu. Vyžaruje ľahkosť a ponecháva dostatok priestoru pre vzrušu­júce kombinácie.

 

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.