V znamení hviezd .
Autor(ka) : Jana Osuska
Dátum a čas : 23.5.2000 17:06
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Možno veríte, že váš život predurčili hviezdy. Keďže o tom viem svoje, som presvedčená, že miesto a čas, v ktorom sme prišli na svet je pre náš ďalší život veľmi dôležitý. Aspoň tak dôležitý ako šťastie. Nemyslím si však, že celá nádielka šťastia spočíva len vo hviezdach. Rovnako dôležité je aj to, ako dokážeme využiť to, čo nám nadelili hviezdy. Dôkazom toho sú nasledujúce riadky. Hollywoodska elita, o ktorej bude reč

Možno veríte, že váš život predurčili hviezdy. Keďže o tom viem svoje, som presvedčená, že miesto a čas, v ktorom sme prišli na svet je pre náš ďalší život veľmi dôležitý. Aspoň tak dôležitý ako šťastie. Nemyslím si však, že celá nádielka šťastia spočíva len vo hviezdach. Rovnako dôležité je aj to, ako dokážeme využiť to, čo nám nadelili hviezdy. Dôkazom toho sú nasledujúce riadky. Hollywoodska elita, o ktorej bude reč sa narodila v rozličné dni, mesiace, hodiny a na rozličných miestach. Dokonca aj rôzne detstvo v rôznych rodinách. Zväčša však v rodinách neúplných. Spoločné majú iba jedno. Rozhodli sa splniť si svoje sny a urobiť všetko preto, aby im to naozaj vyšlo. Poznatok prvý teda znie, vedieť čo chcem, druhý poznatok je, ísť nekompromisne za svojím šťastím, tretí nenechať sa odradiť neúspechom a zhýčkať úspechom, v živote treba ísť neustále dopredu, kto sa zastavil akoby umrel. To neznamená beh na krátke trate za bohatstvom a pozlátkou, ísť vpred sa dá aj po duchovnej ceste. Dôležité je aj to, aby sme uverili, že všetko vzácne, krásne a drahé čo nám svet ponúka, je tu aj pre nás. A posledný môj poznatok je, že najväčším šťastím je nosiť šťastie v sebe a vedieť sa tešiť zo všetkého. Ak má Barbra Streisandová najdrahšiu kúpeľňu v Hollywoode, nič to. Ja sa zrelaxujem dobre aj v mojom bytovom jadre s levanduľovou soľou za desať korún. Niet rozdielu. Cieľom kúpeľa je vyjsť z neho šťastná a očistená, nech už pena a vaňa stojí čokoľvek, rovnako ako cieľom dobrej večere je, aby sme sa dobre cítili a s pôžitkom sa nasýtili. Či už doma pripravenými bryndzovými haluškami alebo kaviárom a šampanským na palube luxusného lietadla, či bábovkou od mamy, za ktorú by mnohé hollywoodske hviezdy aj dušu dali. Rovnako ako cieľom našej práce má byť nielen dobrý pocit, ale aj slušné ohodnotenie. Potom sa pokojne všetci zaradíme medzi elitu tých šťastlivcov, ktorí vedia ako žiť. Nemusíme to pritom vôbec preháňať. Tí čo chcú budú naďalej šťastní vo svojom bytovom jadre, druhí si postavia dom a ďalší pôjdu relaxovať do Afriky, prečo nie, ak je to ich sen a zodpovedá to ich vkusu. Stačí si spomenúťna Oscara Wildea.
,,Môj vkus je úplne jednoduchý: uspokojím sa s tým najlepším“, vravieval Oscar Wilde. V Hollywoode sa táto jeho dogma celkom ujala. Pridržiava sa jej čoraz väčší počet hviezd a hviezdičiek. Hoci zväčša vyšli z chudobných pomerov, dnes sa držia hesla:!„ povedzte, čo môže byť lepšie, ako perfektne luxusný život?
Kevin Costner má iba jeden problém: svoje tri deti Annie (16), Lilly (13)a Jacka (10). Všetci traja chodievajú svojho ocka, ktorým sa ich mamička rozviedla kvôli chronickým neverám, navštíviť každý víkend. Lenže čo sa nestalo - stavbárom sa pred ich návštevou nepodarilo dokončiť bazén v tvare obličky, vybavený aj vodnou kĺzačkou a skokanskou vežou. Pritom Costner všetko premyslel až do detailov, aby sa jeho zbožňované ratolesti, zvyknuté na luxus, mohli počas horúceho víkendu venovať mokrej zábave trocha inak ako u mamy Cindy, kde majú ,,len“ normálny bazén s trampolínou...U Costnerovcov je to zrejme rovnaké, ako u všetkých rozvedených hollywoodskych manželov / máme sa ešte čo učiť/ Odvtedy čo sa Cindy s Kevinom rozviedli, sa ocko pokúša rozmaznávať svoje deti všetkými možnými spôsobmi. Ale nemyslite si, že sám sebe takisto nedopraje. Uplynulý rok strávil zariaďovaním nového domu v losangeleskej štvrti San Feliz, ktorý je vzdialený od domu jeho exmanželky iba pätnásť minút. Do nového príbytku si dal letecky dopraviť nábytok z Indonézie a Bali, rozšírením druhého poschodia poveril troch architektov a na každý tretí deň si dopraje kvetinovú výzdobu z najdrahšieho kvetinárstva v Los Angeles. Jeho ,,good life“ dopĺňa aj vlastné bejzbalové ihrisko. Že vy hrávate futbal so susedmi na trávniku za domom? No vidíte, aspoň nemáte Kevinovi čo závidieť a keď ešte k tomu máte rád svoju manželku a dobre si spolu s deťmi nažívate, môže závidieť on vám.


©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.