Ako si predstavujete topánkový raj?
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 23.8.2013 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Malo by v ňom byť dostatok topánok pre každú príležitosť. Nemala by v ňom chýbať veľkosť, ktorú potrebujete. Bohatý výber musí hýriť aktuálnymi trendmi a pochopiteľne - milovníci topánok, ale aj všetci ostatní, sa tu musia cítiť ako v raji. Pokiaľ ste doteraz nemali miesto, ktoré by sa dalo označiť topánkovým rajom, možno už čoskoro zmeníte svoj názor.

Malo by v ňom byť dostatok topánok pre každú príležitosť. Nemala by v ňom chýbať veľkosť, ktorú potrebujete. Bohatý výber musí hýriť aktuálnymi trendmi a pochopiteľne - milovníci topánok, ale aj všetci ostatní, sa tu musia cítiť ako v raji. Pokiaľ ste doteraz nemali miesto, ktoré by sa dalo označiť topánkovým rajom, možno už čoskoro zmeníte svoj názor.

Spoločnosť HUMANIC otvára skutočne jedinečnú predajňu. V ponuke predajne sa bude nachádzať približne 12 000 párov topánok. Uvedená odhadovaná kapacita predajne potvrdzuje, že pôjde o najväčšiu predajňu HUMANIC na Slovensku. Súčasťou predajne bude tematický stôl, kde sa zákazníci môžu inšpirovať stylingom v aktuálnych trendoch.

Prvá predajňa HUMANIC svojho druhu bola slávnostne otvorená 22. augusta v Shopping Park Avion v Bratislave za účasti marketingovej manažérky spoločnosti, Dimitry Marantidis   a obchodného riaditeľa Milana Hodžu.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.