Samsung ATIV Book 9 Lite - štýl a elegancia v jednom tele
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 28.8.2013 11:33
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Nový Samsung ATIV Book 9 Lite v sebe snúbi dokonalý dizajn a inteligenciu. Už nemusíte robiť kompromisy medzi tým, čo sa vám páči a tým, čo je naopak funkčné, pretože Samsung ATIV Book 9 Lite ponúka oboje.

Nový Samsung ATIV Book 9 Lite v sebe snúbi dokonalý dizajn a inteligenciu. Už nemusíte robiť kompromisy medzi tým, čo sa vám páči a tým, čo je naopak funkčné, pretože Samsung ATIV Book 9 Lite ponúka oboje.

 

Popredná svetová spoločnosť v oblasti digitálnych médií a digitálnej konvergencie Samsung Electronics Co. Ltd. predstavuje na slovenskom trhu jedinečný Samsung ATIV Book 9 Lite, notebook určený nielen pre ženy. Tento notebook je jedinečnou kombináciou štýlového dizajnu, špičkových technológií a bezproblémového spojenia s mobilným telefónom, ktorý nanovo definuje použitie osobných výpočtových zariadení, ako sme ich doteraz poznali. V obchodoch sa objaví už tento týždeň, odporúčaná maloobchodná cena je 779 EUR s DPH.

 

Skvelý doplnok s tenším a jedinečným dizajnom

Svojou hrúbkou (16,9 mm) a hmotnosťou (1,44 kg) predbehne Samsung ATIV Book 9 Lite väčšinu bežných tenkých notebookov. Môžete ho tak brať všade so sebou, pretože miesta vám zaberie menej než kniha. S touto novinkou sa na svojich cestách už nebudete nudiť, či už ju strávite produktívne, alebo sa budete len tak chcieť zabaviť dobrým filmom. ATIV Book 9 Lite sa stane štýlovým doplnkom, bez ohľadu na to, či si vyberiete elegantnú bielu farbu alebo čiernu klasiku v lesklom prevedení.

 

Mimoriadny výkon

Napriek tenkému dizajnu má nový Samsung ATIV Book 9 Lite vo svojej výbave výkonný štvorjadrový procesor, ktorý zaisťuje optimálnu rýchlosť počítača, rýchly SSD disk s kapacitou 128 GB pre bezpečné uloženie veľkého objemu dát a pochváliť sa môže tiež bleskovým spustením za 8 sekúnd alebo štartom z režimu spánku len za 2 sekundy. Zvláda tiež ako väčšina žien multitasking, takže si ľahko poradí s niekoľkými aplikáciami naraz.

 

Energiu čerpá Samsung ATIV Book 9 Lite z batérie s technológiou anti-aging (výdrž až 8 hodín), ktorá umožňuje nabiť batériu notebooku až 1 500-krát, čo je trojnásobok životnosti obvyklej batérie. Variantom notebooku je aj verzia s dotykovou obrazovkou, ktorá ponúka nové možnosti, ako zariadenie ovládať.

 

Jednoduchá synchronizácia

Funkcia SideSync umožňuje jednoducho pripojiť a synchronizovať mobilné zariadenie Samsung k počítaču. Po pripojení si tak môžete užiť komfortu počítačovej klávesnice v mobilnom telefóne. Súčasne môžete vďaka funkcii HomeSync Lite pohodlne zálohovať svoje mobilné dáta do vášho počítača a vďaka tomu k nim budete mať prístup kedykoľvek a odkiaľkoľvek.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.