Žiarivejšia a svetlejšia pleť – nový rad kozmetiky Dermacol Whitening
Autor(ka) : Eva
Dátum a čas : 4.9.2013 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Ideál ženskej krásy nebude nikdy iba jeden. Rovnako je ťažké určiť, aký typ ženskej pokožky je ten naj. Koľko žien, toľko názorov. Napríklad v Ázii a arabských krajinách túžia ženy po svetlej pleti.

Ideál ženskej krásy nebude nikdy iba jeden. Rovnako je ťažké určiť, aký typ ženskej pokožky je ten naj. Koľko žien, toľko názorov. Napríklad v Ázii a arabských krajinách túžia ženy po svetlej pleti. Pamätáte sa na Snehulienku a jej krásnu porcelánovú tvár, ktorá doháňala zlú kráľovnú k šialenstvu? V rozprávkach je aj nemožné možné. My však žijeme svoj každodenný život prinášajúci stres a rôzne telesné výkyvy. Slnečné žiarenie, životný štýl a civilizačné choroby sa odrážajú na našej pokožke aj v podobe pigmentových škvŕn. Ak sa nad nimi snažíte vyhrať, pomôže vám v tomto boji značka Dermacol – pripravila nový produktový rad Whitening.

 

Kožný pigment, nazývaný melanín, je najdôležitejším faktorom určujúcim farbu kože. Hlavnými príčinami porúch pigmentácie kože prejavujúcich sa jeho nadprodukciou (hyperpigmentáciou) sú:

 

1. Slnečné žiarenie  (UV žiarenie urýchľuje a znásobuje produkciu melanínu a dochádza k stmavnutiu pokožky a vzniku hnedých škvŕn).

2. Genetické a hormonálne zmeny (napr. v tehotenstve, počas menopauzy).

3. Choroby kože a vnútorných orgánov.

 

V spolupráci s dermatológmi a poprednými celosvetovými producentmi kvalitných surovín pripravuje značka Dermacol vo svojom laboratóriu najkvalitnejšie kozmetické výrobky. Po niekoľkých rokoch výskumu vyvinuli jedinečné a inovačné zloženie bieliacich prípravkov, ktoré je vysoko účinné, a zároveň sa stará o pleť.

 

 

Značka Dermacol pripravila tri produkty, ktoré pomôžu korigovať pigmentové škvrny:

 

DERMACOL WHITENING FACE CREAM - Denný a nočný krém obsahuje aktívne látky potláčajúce syntézu melanínu, pohlcujúce lúče UV-B žiarenia a zabraňujúce nadmernej pigmentácii. Urýchľujú bielenie pokožky a pomáhajú redukovať pigmentové škvrny. Krém chráni kožné bunky pred voľnými radikálmi, a zároveň hydratuje a regeneruje.

 

 

DERMACOL WHITENING GOMMAGE WASH GEL - Čistiaci gél s mikroperličkami je určený na každodenné čistenie všetkých druhov pleti. Dokonale odstraňuje všetky nečistoty,  odumreté kožné bunky a zosilňuje bieliaci účinok pleťového krému Dermacol Whitening. Mikroperličky nedráždia pokožku a nepoškodzujú jej ochrannú vrstvu.

 


DERMACOL WHITENING HAND CREAM - Krém na ruky s bieliacimi účinkami pomáha redukovať existujúce pigmentové škvrny a regeneruje pokožku rúk, ktorá je vystavená slnečnému žiareniu. Poskytuje celodennú ochranu pred voľnými radikálmi.

 

 

Produkty nového radu obsahujú dôležité účinné látky zabezpečujúce tú najlepšiu starostlivosť o pokožku tváre a rúk. Beta-arbutin spomaľuje syntézu melanínu. Dipalmitát kyseliny kojovej koriguje už existujúce pigmentové škvrny. Dôležitý vitamín B3 podporuje zosvetlenie kože, hydratuje a spomaľuje proces starnutia. Extrakt z granátového jablka má antioxidačné účinky a chráni pred voľnými radikálmi. Blahodarný olivový a makadamiový olej zanecháva pokožku vláčnu a jemnú.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.