Vaše publikum čaká: prejavte sa prostredníctvom novej videokamery LEGRIA mini
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 13.9.2013 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Canon predstavuje novú LEGRIA mini – prevratný typ videokamery, ktorá používateľom poskytne bezkonkurenčnú flexibilnosť a slobodu pri nakrúcaní a zdieľaní svojich záľub. Nový model tak odráža stúpajúci trend sebavyjadrenia prostredníctvom videa. LEGRIA mini je kombináciou ultraširokouhlého objektívu Canon, multifunkčného výklopného displeja a vstavaného stojana s prvotriednym zobrazovacím systémom HD video a bezchybným Wi-Fi pripojením. Je to nový spôsob tvorby – a zdieľania – úžasných príbehov.

Canon predstavuje novú LEGRIA mini – prevratný typ videokamery, ktorá používateľom poskytne bezkonkurenčnú flexibilnosť a slobodu pri nakrúcaní a zdieľaní svojich záľub. Nový model tak odráža stúpajúci trend sebavyjadrenia prostredníctvom videa. LEGRIA mini je kombináciou ultraširokouhlého objektívu Canon, multifunkčného výklopného displeja a vstavaného stojana s prvotriednym zobrazovacím systémom HD video a bezchybným Wi-Fi pripojením. Je to nový spôsob tvorby – a zdieľania – úžasných príbehov.

 

Používajte nové perspektívy

Inovačný dizajn videokamery LEGRIA umožňuje unikátne spôsoby sebavyjadrenia: používatelia môžu objavovať rôzne uhly záberu, ktoré im pomôžu kreatívne rozpovedať svoj príbeh alebo sa podeliť s druhými o vlastné záľuby. Dobre prenosné a ľahké zariadenie, ktorého dizajn je radikálnou rozlúčkou s tradičnými podobami videokamery, je k dispozícii v čiernej, striebornej a bielej úprave. Vďaka vstavanému stojanu poskytuje lepšiu flexibilnosť pri hands-free nakrúcaní – umožní vám vystúpiť spoza kamery a stať sa súčasťou videozáznamu. Svoje záľuby a voľnočasové aktivity tak môžete druhým predstaviť oveľa živším spôsobom, jazda autom sa môže zmeniť na dobrodružnú „road movie“ a príprava večere na videoškolu varenia.

 

Vďaka ultraširokouhlému displeju z dielne Canon so svetelnosťou f/2,8, ktorý dokáže zachytiť Full HD video zo 160° uhla a fotografie až zo 170° uhla, vám LEGRIA mini umožní zachytiť ešte viac z okolitého sveta. A používatelia, ktorí chcú nakrúcať tradičnejším spôsobom, môžu jednoduchým poklepaním kapacitného LCD displeja zmenšiť zorné pole na detailné zábery zo 71° uhla.

 

Inovačný výklopný 6,8 cm (2,7”) dotykový LCD displej sa dá natočiť smerom dozadu alebo smerom k snímanému objektu, takže používatelia sa môžu pohrať s množstvom možností a štýlov snímania. Displej sa dá napríklad nastaviť do čelnej polohy pre presné samonahrávanie, alebo sa dá privrieť, čím sa dosiahne kreatívny podhľad zo žabej perspektívy.  Vďaka systému rozpoznania rotácie bude obraz vždy správne orientovaný, nezávisle od spôsobu držania zariadenia.

 

Vstavaný stojan sa skvele osvedčí pri hands-free zázname – poskytuje zariadeniu oporu

v rôznych polohách až do 60° uhla, čím sa zároveň odstraňuje potreba používať statív. Dá sa tak dosiahnuť množstvo kreatívnych uhlov záberu, ktoré využijete v rôznych situáciách: od návodu, ako správne naniesť make-up, až po hodinu tanca v tanečnom štúdiu.   

 

Kvalitné video a tvorivé výsledky

Kľúčovou vlastnosťou modelu LEGRIA mini je vysoká obrazová kvalita, typická pre značku Canon. Systém HS je kombináciou vysokocitlivého podsvieteného 1,2/3” snímača Canon CMOS a mimoriadne pokročilého procesora Canon DIGIC DV 4, čo zaručuje obraz bez kazov a šumu pri nakrúcaní videa aj pri fotografovaní. Výsledkom je ostré Full HD (1920 x 1080) video so žiarivými farbami, výborný výkon aj v zhoršenom osvetlení a široký dynamický rozsah spolu s nádhernými fotografiami v rozlíšení 12,8 megapixela.

 

LEGRIA mini tiež ponúka vysokokvalitný zvuk, o ktorý sa stará vstavaný stereofónny mikrofón, ideálny napríklad pri tvorbe videonávodu či pri zázname rozhovoru na rušnom a hlučnom mieste. Funkcia Výber zvukovej scény dokáže kvalitu zvuku ešte zlepšiť – stačí si vybrať niektorý z predvolených zvukových režimov, napríklad Hudba alebo Reč.

 

Podeľte sa o svoje záľuby cez Wi-Fi pripojenie

Pre tých, ktorí radi zdieľajú vysokokvalitné video na rôznych zariadeniach a sociálnych sieťach, ponúka LEGRIA mini integrované Wi-Fi rozhranie . Jeho súčasťou je funkcia diaľkového ovládania živého vysielania, ktorá umožňuje používateľom smartfónov či tabletov so systémom iOS alebo Android nakrúcať video na diaľku použitím aplikácie vo svojom zariadení. 

 

Funkcia diaľkového prehliadača umožňuje sledovanie videa a prezeranie fotografií zhotovených videokamerou LEGRIA mini na iných zariadeniach, ako sú tablety či veľkoplošné monitory, prostredníctvom prehliadača typu Safari či Internet Explorer. Používatelia tak nemusia inštalovať dodatočný softvér. Bezdrôtové odovzdávanie obsahu na sociálne siete typu YouTubeTM alebo FacebookTM bez použitia počítača majiteľom zariadení Apple iOS zaistí bezplatná a jednoduchá aplikácia Canon Movie Uploader. Ostatní môžu na odovzdávanie videa bez použitia počítača využívať službu Canon Image Gateway. Podpora DLNA znamená, že používatelia tiež môžu bezdrôtovo vysielať video do kompatibilných televízorov alebo počítačov. 

 

Tvorivé možnosti

Pri vývoji videokamery LEGRIA mini sme sa snažili o vytvorenie maximálnych možností kreativity a sebavyjadrenia používateľov – či už ide o predstavenie vlastných záľub, nevšedný pohľad na podniknutú cestu alebo tvorbu obsahu pre video blog. Používatelia si môžu vybrať, či chcú nakrútiť zrýchlený videoklip – s využitím intervalov od piatich sekúnd do desiatich minút – a získať tak fascinujúci záznam z rušných exteriérov, alebo chcú pohyb spomaliť, napr. pri skrášľovaní svojej izby.

 

Funkcia zrýchleného záznamu umožňuje až 4x zrýchlenie, čo je užitočné pri tvorbe zábavných návodov, napríklad v oblasti kuchárskeho umenia alebo módy. Spomalený záznam umožňuje dosiahnutie ¼ a ½ rýchlosti – to je obzvlášť užitočné napríklad pre tanečníkov, ktorí sa chcú naučiť nové tanečné kroky. Okrem toho je tu funkcia zrkadlového záznamu a prehrávania, ktorá spôsobí horizontálne zdvojenie obrazu, aby si používatelia mohli podrobne pozrieť jednotlivé detaily.

 

 

Pre tých, ktorí radi kombinujú fotografie a video, ponúka nový model režim Videomomentka. V ňom sa po každom stlačení spúšte pri fotografovaní vytvoria štvorsekundové videoklipy, ktoré sa potom dajú zlúčiť do súvislého záznamu denných aktivít.

 

 

Videokamera LEGRIA mini bude v Európe dostupná v septembri 2013.

 

LEGRIA mini – základné charakteristiky:

          170° ultraširokouhlý  objektív

          Výklopný LCD displej a vstavaný stojan

          Prepínanie medzi ultraširokouhlým a detailným záberom

          Wi-Fi; živé vysielanie a zdieľanie

          Full HD záznam

          HS System: 12,8 MP CMOS, DIGIC DV4

          Vstavaný stereofónny mikrofón, Výber zvukovej scény

          Rozpoznanie orientácie

          Záznam a prehrávanie zrkadlového obrazu

          Zrýchlený a spomalený záznam; intervalový záznam

 

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.