ONE Fashion Outlet Voderady už odovzdáva obchodné jednotky
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 20.9.2013 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Zástupcovia prvého slovenského outletového centra ONE Fashion Outlet Voderady už odovzdávajú obchodné jednotky nájomcom. Začína sa tak finálna fáza, kedy nájomcovia pripravujú svoje prevádzky pre návštevníkov ouletového centra. ONE Fashion Outlet Voderady otvorí svoje brány už 30. októbra 2013 a ponúkne značkové oblečenie a tovar za výhodné ceny.

Zástupcovia prvého slovenského outletového centra ONE Fashion Outlet Voderady už odovzdávajú obchodné jednotky nájomcom. Začína sa tak finálna fáza, kedy nájomcovia pripravujú svoje prevádzky pre návštevníkov ouletového centra. ONE Fashion Outlet Voderady otvorí svoje brány už 30. októbra 2013 a ponúkne značkové oblečenie a tovar za výhodné ceny.

 

Prvé slovenské outletové centrum ONE Fashion Outlet Voderady odštartovalo v septembri proces odovzdávania obchodných jednotiek nájomcom. „Postúpili sme do fázy, kedy celé outletové centrum začína ožívať a obchodné jednotky pomaly nadobúdajú svoju jedinečnú tvár v podaní jednotlivých značiek. Obchodné priestory si už minulý týždeň prevzali  prví nájomcovia, medzi inými aj zástupcovia značiek Adidas, Lee Cooper, Envy, Marc Picard, Luxury Mall či Berndorf Sandrik. Projekt beží v súlade s časovým harmonogramom a tešíme sa na prvých návštevíkov, ktorých slávnostne privítame už 30. októbra,“ hovorí Katarína Kuklovská, Center Manager ONE Fashion Outlet Voderady.

 

Stavebný ruch v outletovom centre neutícha ani v týchto dňoch. „Ukončili sme stavebné práce na fasáde, opláštení a kompletizujú sa spoločné priestory centra. Obchodné jednotky sú pripravené na odovzdanie nájomcom. Spevnené plochy sú na 80 percent ukončené a v týchto dňoch pokladáme posledné vrstvy asfaltových plôch na prístupových komunikáciách. 70 percent prác na sadových úpravách máme úspešne za sebou a v centre oddychovej zóny sme dali do prevádzky jazero vrátane kvitnúcich lekien,“ informuje Vladimír Kozár, Project Director ONE Fashion Outlet Voderady.

 

ONE Fashion Outlet Voderady ponúkne značkové oblečenie a tovar za výhodné ceny už od 30. októbra 2013 a vytvorí celkovo až 300 pracovných príležitostí. Obsadenosť dosahuje momentálne viac ako 75% a v rokovaní je ďalších približne 20 % nájomnej plochy. K zazmluvneným patria značky ako Adidas, Nike, Puma, Trussardi, GANT, Envy, Levi´s, Tom Tailor, LuxuryMall, Mustang, Lee Cooper, Aftershock London, Marina Militare - Aviazione Navale, Ecco či spoločnosť Dajar.

 

ONE Fashion Outlet Voderady je prvé outletové nákupné centrum na Slovensku. V prvej fáze by malo vyrásť približne 15-tisíc m2 predajnej plochy s vyše 70 obchodmi. ONE Fashion Outlet pri Voderadoch bude miesto, kde značkové módne a športové obchody ponúknu bežné i výpredajové tovary za výrazne znížené ceny. Bude to však aj miesto zábavy a oddychu pre celé rodiny. Za realizáciu ONE Fashion Outlet Voderady zodpovedá spoločnosť Realiz, ktorá vznikla v roku 2005 a podieľala sa na početných developerských projektoch na Slovensku.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.