Kto je Roman Paulus
Autor(ka) : Eva
Dátum a čas : 18.9.2013 00:00
Kategória : Móda
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Šéfkuchár hotela Alcron prišiel z pražského hotela Hilton, kde pôsobil ako Sous Chef reštaurácie Czech-House Grill & Rotisserie.

Šéfkuchár hotela Alcron prišiel z pražského hotela Hilton, kde pôsobil ako Sous Chef reštaurácie Czech-House Grill & Rotisserie.

Má mnoho skúseností zo zahraničia - medziiným pôsobil v Londýnskom hoteli Savoy, pol roka strávil na zaoceánskej lodi Queen Elisabeth II na ceste okolo sveta. Poznatky získaval na mnohých školeniach (The Emirates Academy of Hospitality Management) a stážach v reštauráciách ocenených michelinskou hviezdou (La Pergola v Ríme, Maison du Boeuf v Bruseli). V roku 2004 sa stal Mladým manažérom roka vyhlasovaným Národnou federáciou hotelov a reštaurácií ČR. V hoteli Alcron nadviazal na úspešný projekt varenia pre verejnosť a vedie tiež populárne lekcie varenia pre deti.

Roman Paulus: „Najlepšie sa varí z čerstvých surovín a dnes to naozaj nie je problém, všetko dostanete kúpiť čerstvé. Ja som za to – nakúpiť a hneď uvariť. A odporúčam tiež nakupovať sezónnu zeleninu a ovocie. Jedálny lístok by sme mali prispôsobiť zrýchlenému životnému štýlu – takže variť ľahšie, zdravšie a rýchlejšie.“



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.