Odmeňte sa niečím výnimočným!
Autor(ka) : Monika
Dátum a čas : 25.9.2013 00:00
Kategória : Výživa
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Máte za sebou náročný deň? Doprajte si lahodné syry s unikátnou chuťou a textúrou z radu produktov Speciality Král Sýrů a vychutnajte si ich s vašim obľúbeným vínom. V tejto kombinácii sa snúbi harmónia chutí, čo dokáže váš deň opäť rozžiariť.

Máte za sebou náročný deň? Doprajte si lahodné syry s unikátnou chuťou a textúrou z radu produktov Speciality Král Sýrů a vychutnajte si ich s vašim obľúbeným vínom. V tejto kombinácii sa snúbi harmónia chutí, čo dokáže váš deň opäť rozžiariť. 

Vyskúšajte dokonale vláčnu, plne smotanovú konzistenciu syra Král Sýrů Sametový, alebo unikátnu dvojitú textúru poslednej novinky v rade produktov Speciality Král Sýrů Král Sýrů Nebeský, ktorý kombinuje lahodne čerstvé svieže jadro v krémovom ceste, obklopenom chutnou kôrkou. Unikátnosť syra Král Sýrů Nebeský spočíva v tom, že jeho textúra sa časom mení od čerstvej tvarohovej po rozplývajúcu sa smotanovú.

Rad Speciality Král Sýrů vďaka svojej rozmanitosti a kvalite poteší aj tých najväčších gurmánov. Navyše, skvele sa snúbi s červenými vínami, ktoré konzumáciou produktov Speciality Král Sýrů povýši na pravý gastronomický zážitok. Stále totiž platí, že kvalitný syr a dobré víno tvoria ideálnu kombináciu pre nevšedné večery. Pokiaľ pri výbere odrody nechcete urobiť chybu, kvalifikované odporúčania od someliéra nájdete na www.kralsyru.cz.

Nech už siahnete po ktoromkoľvek produkte z radu Speciality Král Sýrů, je isté, že všetky budú tou pravou lahodnou bodkou na záver vášho dňa.

Pre zvýraznenie chuťového zážitku odporúčame syry pred konzumáciou ponechať 30 minút pri izbovej teplote.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.