Haringy „Kodaň“
Autor(ka) : Jana Osuska
Dátum a čas : 24.8.2001 14:39
Kategória : Recepty
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

750g haringov, 4 lyžice oleja, 2 lyžice vinného octu, 1 lyžica vody, 2 lyžice rajčiakového pretlaku, 1 lyžica cukru, mleté čierne korenie, 1 lyžička jemne posekaného kôpru, petržlenová vňať, soľ

Haringy namočíme na 12 hodín do octovej vody. Potom ich očistíme a nakrájame na 1 cm široké rezy. Všetky prísady okrem kôpru a petržlenovej vňate zmiešame a nalejeme na haringy, potom ich z oboch strán opečieme na masle. Posypeme kôprom a petržlenovou vňaťou a pred podávaním ochladíme.

©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.