Liptáci chystajú na zimu miliónové novinky
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 24.10.2013 00:00
Kategória : Cestovanie
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Najlepšia lyžovačka na Slovensku bude tento rok na Liptove. Už teraz o tom svedčia nové miliónové investície, ktoré v Jasnej a na Malinom Brde zlepšia kvalitu služieb a rozšíria počet kilometrov lyžiarskych tratí. Milovníci zimných športov sa môžu tešiť aj na novučičkú panoramatickú reštauráciu Rotunda priamo pod vrcholom Chopku.

Najlepšia lyžovačka na Slovensku bude tento rok na Liptove. Už teraz o tom svedčia nové miliónové investície, ktoré v Jasnej a na Malinom Brde zlepšia kvalitu služieb a rozšíria počet kilometrov lyžiarskych tratí. Milovníci zimných športov sa môžu tešiť aj na novučičkú panoramatickú reštauráciu Rotunda priamo pod vrcholom Chopku.

 

Obuť si lyže priamo na parkovisku. Takýto komfort si už od nadchádzajúcej zimnej sezóny budú môcť užívať návštevníci Jasnej. Vďaka novej  šesťmiestnej sedačkovej lanovke sa z parkoviska Lúčky za niečo vyše šesť minút dostanú priamo do strediska. „Lanovka odvezie za hodinu takmer dva a pol tisíca pasažierov, ktorí budú môcť využiť aj novú modrú zjazdovku pre menej náročných lyžiarov. Zároveň sa odľahčí doprava a šoférom ušetríme problémy pri parkovaní. Lyžovačka v Jasnej sa tak stane opäť atraktívnejšia,“ avizuje brand manažérka strediska Sylvia Artzová.

 

Prekvapenie pre fajnšmekrov bude čakať lyžiarov na vrchole kabínkovej lanovky Funitel, kde otvoria panoramatickú reštauráciu Rotunda. Dve reštaurácie a bar dokážu naraz uspokojiť požiadavky až 360 hostí a ponúknuť im gastronomické služby prvotriednej úrovne. „Po Lomnickom štíte pribudne ďalší vrchol, na ktorom sa bude dať prespať. Rotunda totiž okrem jedla poskytne aj kvalitné ubytovanie pre 16 hostí v štyroch apartmánoch,“ dopĺňa Sylvia Artzová. 

 

Ďalšou z radu noviniek je možnosť kúpiť si skipas cez internet a to dokonca so zľavou. V Nízkych Tatrách sa nechali inšpirovať platobným systémom z najlepších stredísk v americkom Whistleri, švédskom Are a švajčiarskom Laaxe. „Ranné čakanie pri pokladniach tak pre šikovnejších môže byť minulosť. Stačí sa zaregistrovať do vernostného programu a kúpiť si čipovú kartu, na ktorú bude klient všetky nákupy realizovať. Samotná karta tak poslúži aj ako skipas,“ hovorí manažér projektu Vladimír Šarafín..

 

Nezaháľajú však ani v lyžiarskom stredisku Ružomberok – Malinô Brdo, kde by radi spustili zimnú sezónu pred Vianocami za účasti nášho reprezentanta v lyžovaní Adama Žampu. Milovníci  štatistík budú môcť využívať  evidenciu a prehľad prelyžovaných kilometrov cez www.skiline.cc a v stredisku pribudne nový Aprés Ski Bar. Medzi obľúbené atrakcie patrí aj SNOW TAXI – večerná jazda ratrakom, novinkou pre hostí ubytovaných na Malinom Brde bude večerné lyžovanie na jednom z detských vlekov. „Zároveň sme sa s Donovalmi dohodli aj na spoločnom sezónnom skipase, ale k dispozícii je aj ´sezónka´ len u nás na Brde, ktorej predpredaj za výhodnejšiu cenu sa začína už od 1.11.2013,“ informuje marketingový manažér Tomáš Gazdarica.

 

Do zimy rovnými nohami vhupnú aj Kúpele Lúčky, ktoré tento rok stavia na kombináciu relaxu a zimných športov. Lyžiarov do liptovských stredísk bezplatne odvezie Ski&Aqua Bus a po návrate budú môcť čerpať liečebné procedúry až do 22. hodiny. „Okrem toho sme pre náročnejších hostí v liečebnom dome Dependance Liptov otvorili nové wellness centrum, ktorého súčasťou je soľná jaskyňa.  Klientom ponúkame možnosť objednať si ho aj pre dvojice s fľašou sektu v rámci ceny,“ dodáva obchodno-ekonomická námestníčka kúpeľov Slávka Medveďová.

 

Vyzerá to tak, že zima na Liptove bude vďaka novinkám poriadne horúca a to bez ohľadu na počasie.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.