MUŽOM SA CHUDNE ĽAHŠIE NEŽ ŽENÁM
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 5.11.2013 00:00
Kategória : Štýl
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Pravidelný pohyb a zníženie príjmu sacharidov majú u pánov rýchlejšie výsledky ako u žien.

Pravidelný pohyb a zníženie príjmu sacharidov majú u pánov rýchlejšie výsledky  ako u žien. 

 

Diéty, počítanie kalórií a starostlivosť o telo už dávno nie sú výhradne dámskou záležitosťou. V ostatných rokoch je zjavný trend chudnutia aj u mužov, ktorí sa snažia zbaviť nadbytočných kíl. Dokonca im to ide oveľa ľahšie než ženám.

 

Jedným z dôvodov je väčšia produkcia testosterónu u mužov a ich schopnosť vytvárať svalovú hmotu, z čoho vyplýva, že energiu dokážu spáliť rýchlejšie ako nežné pohlavie. Ženské a mužské telo sa navyše výrazne odlišuje, a to tvarom i partiami, v ktorých sa ukladá tuk, vďaka čomu je spôsob chudnutia rozličný. To, že muži chudnú ľahšie, môže byť silnou motiváciou pre všetkých pánov, ktorých znechucuje pohľad na rastúce brucho.

 

Vráťte sa do hry

 

Existuje mnoho dôvodov, prečo schudnúť, najlepšie však je, ak sa zameriate na jeden z nich. Chudnete pre svoje zdravie, priateľku, lepší pocit alebo oblečenie, do ktorého sa nezmestíte? Mať jasnú predstavu o tom, čo môžete dosiahnuť, vám skutočne pomôže na vašej ceste za lepšou postavou. S ňou sa môžete „vrátiť do hry“ a začať celkom nový život, v ktorom sa nebudete hanbiť chodiť kúpať či cvičiť do posilňovne a možno konečne oslovíte ženu svojich snov.

 

Mentálna príprava na chudnutie

 

Hoci rozhodnutie, či chcete schudnúť, môžete urobiť okamžite, je dôležité venovať čas aj psychickej príprave na zmeny, ktoré vás v najbližšom období čakajú. Mali by ste si vyhradiť čas na posilňovňu či tréningy a upraviť váš jedálniček. Ak máte k športovým aktivitám averziu, môžete skúsiť proteínovú diétu, ktorá vám zabezpečí príjem vyváženej a nízkokalorickej stravy. Spoľahlivým riešením je komplexný program KetoDiet, ktorý je založený na pravidelnom príjme potravy, významnom zredukovaní sacharidov a konzumácii bielkovín v spojení so zeleninou. Okrem iného ponúka produkt špeciálne pre mužov – KetoDiet Element for Men obsahujúci L-arginín, ktorý je jednou z najdôležitejších aminokyselín v ľudskom organizme, keďže sa podieľa na metabolizme svalových bielkovín.

 

Zmena životného štýlu

 

Postupný prechod na zdravšie stravovanie nemusí znamenať, že sa nemôžete dobre najesť. Práve pravidelný príjem potravy je totiž podmienkou úspešnej redukcie hmotnosti. Počas režimu spomínanej bielkovinovej diéty KetoDiet 5-krát denne konzumujete špeciálne proteínové jedlá, vďaka čomu telo prijíma kvalitné bielkoviny a znižuje sa príjem sacharidov a tukov.

 

Udržanie novej hmotnosti

 

Ak ostanete verní zdravému životnému štýlu a pravidelnému stravovaniu, vaše telo sa vám odvďačí. Nielenže splníte svoj stanovený cieľ, ale zároveň sa môžete tešiť na pochvalné reakcie okolia. Pretože napriek tomu, že sa mužom chudne ľahšie ako ženám, len málo z nich má odvahu sa do toho skutočne pustiť.

 

Zdroj: KetoDiet



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.