ASUS - In Search of Incredible
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 5.11.2013 23:42
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

O najväčších míľnikoch v histórii ľudstva sa väčšinou hovorí v súvislosti so zásahmi vesmíru či prírody. V prípade technologických objavov však patrí všetka česť a chvála ľudskému rodu. Spoločnosť ASUS s veľkým potešením práve dnes uviedla premiéru noviniek z produktového portfólia vo filme „In search of Incredible,“ Tieto možno bez pochýb označiť za inovatívne, ba dokonca revolučné.

O najväčších míľnikoch v histórii ľudstva sa väčšinou hovorí v súvislosti so zásahmi vesmíru či prírody. V prípade technologických objavov však patrí všetka česť a chvála ľudskému rodu. Spoločnosť ASUS s veľkým potešením práve dnes uviedla premiéru noviniek z produktového portfólia vo filme „In search of Incredible,“ Tieto možno bez pochýb označiť za inovatívne, ba dokonca revolučné.

Hlavným hrdinom skutočného príbehu inovácií je Transformer Book Trio od ASUS, ktorý práve dnes v Bratislave pokrstil Sell out team leader spoločnosti ASUS Michal Rusnák s atraktívnou Evou Cifrovou. Ide o celkom nový typ odnímateľného zariadenia, ktoré sa dá využiť ako notebook, tablet alebo stolový počítač. Tento krásavec s uhladeným a odolným kovovým dizajnom je poháňaný 4. generáciou Intel® Core™ procesorov s multi-tasking výkonom a vynikajúcou efektivitou energie v režime Windows 8 notebooku. Okrem dvoch operačných systémov má „v rukáve“ aj mnoho ďalších tromfov. Jedným z nich je fantastický 11,6-palcový displej, ktorý ponúka ostré Full HD rozlíšenie, technológiu IPS pre svieže zobrazenie farieb a 178-stupňové pozorovacie uhly. Alebo 10-bodový, viacdotykový displej, ktorý poskytuje okamžité dotykové ovládanie v prostredí systémov Windows 8 a Android. Navyše, vďaka technológii ASUS SonicMaster a stereo reproduktorom v PC Station a tablete je Transformer Book Trio bohato ozvučený pri sledovaní videa, počúvaní hudby alebo hraní hier. Nezanedbateľným plusom je 13-hodinová výdrž batérie v režime Android a 5 hodín pri používaní systému Windows 8. Predaj Transformer Book Trio odštartoval dnes o 12:00.

Ďalším nováčikom z dielne ASUS je Zenbook UX301. Tento ultratenký notebook bol prvýkrát prezentovaný na výstave Computex 2013 a vyniká eleganciou, vo svete počítačov nevídanou. Neuveriteľne ostrý obraz, ktorý ponúka 6-palcový Super IPS+ displej s rozlíšením 1920 x 1080 Full HD je len jednou z jeho skvelých vlastností. Vďaka technológii Corning Gorilla Glass 3 je odolný voči poškriabaniu a s procesorom Intel® Core™ 4-tej generácie disponuje výborným multi-tasking výkonom a vynikajúcou energickou efektivitou. Vďaka nemu si bez problémov poradí aj s najnáročnejšími aplikáciami.

Treťou novinkou je ASUS Fonepad Note 6, štýlový kompaktný tablet s Full HD displejom a Androidom, ktorý je vybavený procesorom Intel Atom, stylusom, podporou telefonovania a vysokorýchlostnej HSPA + 3G siete. S hrúbkou iba 10,3 mm a hmotnosťou 210 g sa zmestí do vrecka, no vďaka exkluzívnym aplikáciám od ASUS podporuje aj písanie pomocou stylusu, ktorý je súčasťou zariadenia. Bol skrátka navrhnutý pre ľudí, ktorí kvôli aplikáciám alebo zábave preferujú väčší displej tabletu, avšak nechcú so sebou nosiť smartfón na telefonovanie a mobilný internet.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.