Hýčkajte Vaše obľúbené kúsky a chráňte prírodu
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 6.11.2013 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Chcete dopriať Vašim kúskom oblečenia od obľúbených značiek to najlepšie a chrániť ich pred agresívnymi práškami na pranie? Chcete im zabezpečiť príjemnú vôňu, ktorá ale neprerazí Váš obľúbený parfum?

Chcete dopriať Vašim kúskom oblečenia od obľúbených značiek to najlepšie a chrániť ich pred agresívnymi práškami na pranie? Chcete im zabezpečiť príjemnú vôňu, ktorá ale neprerazí Váš obľúbený parfum?

 

Vyskúšajte Ecover – rad ekologických pracích a avivážnych  prostriedkov, ktoré svojim jemných zložením ochránia každú tkaninu, no vďaka účinným zložkám na rastlinnej a minerálnej báze Vaše oblečenie účinne vyperú.

 

Používaním produktov Ecover, kvôli ktorými nemusíte pátrať po špeciálnych predajniach, ale nájdete ich v každej „Déémke“, Kauflande či na e-shope Eko-naturshop.sk, navyše chránite prírodu a bezpečnosť vášho domova. Neobsahujú totiž žiadne zbytočné chemikálie a sú minimálne, ale skutočne minimálne toxické pre vašu výlevku i vodné toky a životné prostredie celkovo.  Vďaka starostlivému výberu látok, ktoré sa do Ecoveru dostanú, sú všetky látky kompletne a rýchlo biologicky odbúrateľné a obal, vyrobený z cukrovej trstiny, je 100% recyklovateľný.

 

A ak náhodou Vy či Váš miláčik trpí alergiou, máme tiež riešenie. Momentálna novinka,  rad  Ecover ZERO pre alergikov a pre ľudí s veľmi citlivou pokožkou neobsahuje žiadne farbivá, parfumy ani parabény. Produkty tohto radu sú dermatologicky testované a účinné už pri 30 stupňov, rovnako ako všetky produkty značky Ecover.

 

Ecover – odstraňovač škvŕn

Účinný na odstránenie všetkých mastných a bielkovinových škvŕn (vajce, krv, zmrzlina, mlieko a pod.), bez problémov odstráni zájdené nečistoty na golieri a rukávoch, s príručnou malou kefkou, určený na bielu a stálofarebnú farebnú bielizeň.

Obsah balenia: 200 ml

 

Ecover – gél na pranie

Chráni farby vašej bielizne, nedráždi pokožku a vynikajúco perie už pri nižších teplotách. Neobsahuje enzýmy, farbivá ani optické zosvetľovače.

Obsah balenia: 1,5 litr

 

Aviváž s vônou Slnka/Aviváž s vôňou lúčnych kvetov

Zabezpečí bielizni sviežosť na prírodnej báze a jemnosť, uľahčuje žehlenie, je šetrná k pokožke.

Neobsahuje farbivá ani optické zosvetľovače.

Obsah balenia: 750 ml

 

NOVINKA

Ecover ZERO – tekutý prací prostriedok 

Účinne perie už pri teplote 30°Celzia, bez parfumov, parabénov a farbív. Vhodné na pranie oblečenia pre bábätká od prvého dňa po narodení.

Obsah balenia: 1,5 L

 

NOVINKA

Ecover ZERO – aviváž

Vašu bielizeň zanechá luxusne mäkkú, bez parfumov, parabénov a farbív. Nedráždi pokožku, vhodná pre zmäkčenie oblečenia pre bábätká od prvého dňa po narodení.

Obsah balenia: 750 ml

 

 

Produkty Ecover dostanete kúpiť v sieťach predajní dm drogerie markt, Kaufland a na e-shope eko-naturshop.sk.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.