V znamení farebnosti
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 17.11.2013 00:00
Kategória : Štýl
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Novinky pre celú rodinu z dielne Samsonite vás očaria svojou pestrosťou a originálnym dizajnom. Zima predsa nemusí byť vždy len biela.

Novinky pre celú rodinu z dielne Samsonite vás očaria svojou pestrosťou a originálnym dizajnom. Zima predsa nemusí byť vždy len biela.

 

Limitovaný COSMOLITE - Dizajnový klenot

Curv technológia je teraz lepšia ako kedykoľvek pred tým. Pri zachovaní kultového vzhľadu  sa technológom Samsonite podarilo zabezpečiť zníženie hmotnosti až o 18%! Pri verzii  Spinner 75  to predstavuje 2,8 kg a Spinner 55 váži iba 1,8 kg, čo z neho robí najľahší kufor všetkých čias. Paralelne s týmto vylepšením bol vzhľad posilnený novými detailmi na zámok, kolesá, menovku, rukoväte, zips a interiér.  Za unikátny dizajn, inšpirovaný prírodou, získala kolekcia  Cosmolite prestížne ocenenie Red Dot Design Award  v súťaži dizajnu, ktorá sa považuje za najväčšiu, najuznášanejšiu a najnáročnejšiu súťaž v tejto oblasti na celom svete. Kolekcia kufrov Cosmolite sa vyrába v Európe.

 

SAMMIES DREAMS TM – Z lásky k deťom

Do zoologickej záhrady Sammies Dreams pribudlo nové zvieratko. Veselá korytnačka sa od prvej chvíle stane najlepšou kamarátkou každého drobca. Kolekcia  Sammies Dreams rozvíja fantáziu, umožňuje deťom napodobňovať svojich rodičov a postupne ich vedie k zodpovednosti za vlastné veci. Jednotlivé modely sú vyrobené z polyestru, pričom dôraz sa kladie na bezpečnosť a ľahkú ovládateľnosť detailov. Dizajn kolekcie Sammies Dreams deti  jednoducho milujú! Séria v prevedení korytnačky obsahuje kufor na cesty, menší a väčší ruksak na ramená a šikovnú peňaženku, ktorá ukryje aj tie najmenšie detské poklady.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.