Klasické dobroty na stromčeku
Autor(ka) : Gabika
Dátum a čas : 21.11.2013 00:00
Kategória : Štýl
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Krásne ozdobený stromček je dominantou každých Vianoc. Netreba sa pri jeho výzdobe ale vzdávať ani chutí obľúbených náplní. S ORION Kolekciou obľúbených chutí si zavesíte na stromček bonbóny s Vašimi najobľúbenejšími príchuťami čokoládových tyčiniek.

Krásne ozdobený stromček je dominantou každých Vianoc. Netreba sa pri jeho výzdobe ale vzdávať ani chutí obľúbených náplní. S ORION Kolekciou obľúbených chutí si zavesíte na stromček bonbóny s Vašimi najobľúbenejšími príchuťami čokoládových tyčiniek.

 

 

Ak ani vy nedáte dopustiť na chuť čokoládových tyčiniek ORION, potom vás poteší čokoládová kolekcia ORION Kolekcia obľúbených chutí. Tá v sebe obsahuje mix jednotlivo balených cukríkov z mliečnej a horkej čokolády s obľúbenými náplňami Milena, Gaštany a Kofila.

 

Ovocie a čokoláda patria medzi často vyhľadávané kombinácie príchutí. Hlavne na Vianoce. Maškrtníkov tak určite potešíte tradičným výrobkom ORION Arabesky – variácií želé cukríkov s pestrou škálou ovocných príchutí. Spojenie vyváženej chuti ovocia a čokolády teda priamo hľadajte v balení ORION Arabesky želé polomáčané. Vo vnútri  nájdete pestré želé ovocné hviezdičky, pri výrobe ktorých boli použité prírodné farbivá, z polovice máčané v horkej čokoláde.

 

Čokoládové figúrky sú tradičnou súčasťou výzdoby vianočného stromčeka. Nielen preto patria figúrkové kolekcie k tým najpredávanejším. Ich maškrtením si môžete spríjemniť zdobenie stromčeka a navyše nimi potešíte aj malých hľadačov dobrôt. ORION Vianočná kolekcia mliečna figúrková je plná dutých figúrok vyrobených z mliečnej čokolády. Figúrky sú vo vianočných tvaroch. Každé balenie tiež obsahuje háčiky na zdobenie.

 

Priamo deťom na mieru je šitá ORION Vianočná kolekcia detská. Každé balenie v sebe ukrýva zmes čokoládových bonbónov v rôznych vianočných tvaroch. A pretože ORION vie, čo deti baví, čokoládové cukríky sú plnené mliečnou a praskajúcou náplňou, ktorá spôsobí výbuch na jazyku. Deti navyše pobaví 3D balení s veselými obrázkami.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.