Tipy na exkluzívne vianočné darčeky
Autor(ka) : Peter
Dátum a čas : 24.11.2013 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Čas Vianoc a s nimi spojeným obdarovaním blízkych sa pomaly blíži. Hľadáte exkluzívny darček pre vášho partnera alebo partnerku? Máme pre vás niekoľko tipov na šumivé vína a brandy, ktorými ulahodíte fajnšmekrom, aj milovníčkam kvalitných sektov a destilátov.

Čas Vianoc a s nimi spojeným obdarovaním blízkych sa pomaly blíži. Hľadáte exkluzívny darček pre vášho partnera alebo partnerku? Máme pre vás niekoľko tipov na šumivé vína a brandy, ktorými ulahodíte fajnšmekrom, aj milovníčkam kvalitných sektov a destilátov.

 

Pre muža

 

Johann E. Hubert

Potešte svojho partnera originálnym darčekom. V kupáži sektu Johann E. Hubert nájdete najkvalitnejšie vína odrody Rulandské biele a Veltlínske zelené, ktoré mu prepožičali svoj výnimočný charakter a nenapodobiteľnú harmóniu chutí. Je vyrobený klasickou metódou „Methode traditionelle“, ktorá sa používa aj na výrobu „pravého šampanského" vo francúzskej oblasti Champagne. Touto metódou prebieha druhotné kvasenie vo fľašiach, v ktorých sa aj finalizuje. Výnimočnosť tohto šumivého vína podčiarkuje aj elegantná tmavá fľaša, na ktorej je zobrazený Johann E. Hubert, jeden zo zakladateľov spoločnosti. Sekt Johann E. Hubert je vhodný na každú slávnostnú udalosť a pre každého gentlemana.

 

 

 

Hubert Chardonnay

Sekt Hubert Chardonnay bude príjemným prekvapením pre vášho partnera. V portfóliu značky Hubert J.E. ide o prvý kvalitný a čisto odrodový sekt. Toto šumivé víno s nádychom exotického ovocia poteší svojou ľahkosťou, v ktorej sa ukrýva dokonalá harmónia chutí a vôní. Jeho ovocná citrusová vôňa s jemným žltým melónom je doplnená lahodnou chuťou ananásu s charakteristickými biskvitovými tónmi. Kombinácia ovocia sa podpísala aj pod jemné žlté zafarbenie so zlatistým nádychom. Vyrába sa tzv. metódou transvasage z odrodového Chardonnay druhotným kvasením vo fľašiach a následným zrením po dobu minimálne 9 mesiacov. Práve tomu vďačí za svoje decentné perlenie. Hubert Chardonnay je príjemne ľahký sekt, obsahuje totiž jemné kyseliny, a preto je ideálnou voľbou na prípitok. Hodí sa tiež k slaným pokrmom, napríklad ku grilovanej panenke s jemnou gratinovanou zeleninou. Ak sa rozhodnete podávať ho k dezertom, je výborným partnerom k ananásovej roláde.

 

 

Karpatské Brandy Špeciál

Špeciálne brandy pre mimoriadneho muža, také je Karpatské Brandy Špeciál. Vyrába sa klasickou metódou zretia dôkladne vybraných vínnych destilátov v malých 300-litrových dubových sudoch minimálne 5 rokov. Je vyrobené na prírodnej báze zo suroviny pochádzajúcej z Malokarpatskej vinohradníckej oblasti podľa originálnej receptúry so zachovaním tradičnej technológie výroby. O obľube Karpatského brandy Špeciál svedčí aj to,  že jeho milovníci používajú aj skrátený názov KBŠ. Vznikla z toho tradícia, takže dnes pri jeho objednávaní už každý čašník alebo barman vie, o čo ide. Čo je však najdôležitejšie, Karpatské brandy Špeciál nie je žiadny chudobný príbuzný zahraničných značkových brandy a koňakov, ale dôstojný súper a úspešný konkurent. Fajnšmekeri pijú KBŠ najmä pre jeho mimoriadnu kvalitu a tradíciu.

 

 

 

Pre ženu

 

 

Pauline Hubert Rosé

Týmto darčekom potešíte každú ženu. Pauline Hubert Rosé je správnou voľbou pre milovníčky ľahkých a ovocných chutí. Tento ružový sekt v sebe spája dve tváre Pauline – jemnosť a vášeň. Jeho  základom sú dôkladne vyberané najkvalitnejšie bobule Frankovky modrej, dopestované vo viniciach na vrchoch Malých Karpát. Pauline Hubert rosé je vyrábaná klasickou metódou, ktorou vzniká aj preslávené šumivé víno z oblasti Champagne. Výsledkom 12-mesačného kvasenia vo fľaši a starostlivým striasaním a otáčaním, je zrodenie ľahkého sektu s lahodnou krémovou chuťou, s arómou biskvitových tónov. Touto metódou výroby vzniká len limitovaný počet fliaš, čo dodáva Pauline Hubert rosé na exkluzivite. Už na prvý dúšok vás Pauline Hubert rosé upúta harmonickou chuťou, v ktorej sa spája jemná chuť malín a biskvitu. V ľahkej ovocnej vôni zacítite lesné jahody a čerstvé maliny.

 

 

Hubert Grand Blanc

Na obľúbenom Hubert Grand Blanc si rady pochutnajú dámy, či už pôjde o dámsky večer alebo posedenie pri kávičke. Fľaša zahalená do zlatých farieb ukrýva v sebe lahodný sekt rovnakej farby. Spája v sebe sviežosť, eleganciu a štýlovosť a vytvára tak z každodennej chvíle zážitok s jedinečnou atmosférou. Hubert Grand sa vyznačuje decentnou ovocnou až citrusovou vôňou a dlhým jemným perlením. Toto akostné šumivé víno Hubert Grand Blanc dokonalým spojením kupáže tvoria Pinot blanc, Rizling vlašský, Veltlínske zelené. Výborný k údenému hydinovému mäsu a zrejúcim syrom.. 

 

 

Karpatské Brandy Originál

Brandy už dávno nie je len pre mužov. Karpatské Brandy Originál je destilát vyrobený z akostného odrodového vína, ktorý dozrieva v  300-litrových dubových sudoch. Vyrába sa podľa originálnej receptúry so zachovaním tradičnej technológie výroby. Práve vďaka zreniu v dubových sudoch získava brandy svoju krásnu jantárovo-zlatú farbu. Nové Karpatské brandy Originál je elegantný nápoj s vôňou sušeného ovocia s kúskami jemnej čokolády a sladkastou chuťou s karamelovými podtónmi. Jeho lahodné tóny oceníte najmä počas dlhých zimných večerov, v príjemnej spoločnosti, usadení na pohovke alebo pri kozube. Zároveň je ale ľahšie ako Karpatské brandy špeciál a jeho jemnú aromatickú chuť určite ocenia aj dámy, alebo tí, ktorí ešte len začali odhaľovať čaro brandy.

 

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.