Himalaya zubné pasty – Himalaya Sparkly white a Himalaya Sensi - Relief
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 22.11.2013 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Himalaya predstavuje svoje novinky v oblasti zubnej hygieny - zubné pasty Sparkly White a Sensi-Relief z rady Gum Expert, ktoré sú určené pre komplexnú starostlivosť o zuby a ďasná. Pravidelné používanie nových Himalaya zubných pást posilňuje zdravie celej ústnej dutiny a pôsobí ako účinná prevencia a úľava od problémov s paradentózou, citlivými zubami a s nepríjemnými zubnými krčkami.

Himalaya predstavuje svoje novinky v oblasti zubnej hygieny - zubné pasty Sparkly White a Sensi-Relief z rady Gum Expert, ktoré sú určené pre komplexnú starostlivosť  o zuby a ďasná. Pravidelné používanie nových Himalaya zubných pást posilňuje zdravie celej ústnej dutiny a pôsobí ako účinná prevencia a úľava od problémov s paradentózou, citlivými zubami a s nepríjemnými zubnými krčkami.

Všetky zložky týchto zubných pást, teda abrazívne častice, odstraňujú zubný povlak a obsahujú protizápalové  látky, so sťahujúcim účinkom pre prevenciu paradentózy, ale aj chuťové prísady spolu s fluoridmi rastlinného pôvodu. Obe nové pasty Himalaya využívajú účinky tradičnej tzv. žuvacej tyčinky miswak, ktorú k čisteniu zubov používa celá indická populácia už tisíce rokov. Tyčinka miswak je z koreňa alebo z vetiev stromu arak a obsahuje všetky látky dôležité pre zubnú hygienu, má prirodzené antiseptické, antibakteriálne a bieliace účinky. Zabraňuje vzniku zubného kazu tým, že chráni zubnú sklovinu a stará sa o zdravie ďasien.

Pasta Sparkly White obsahuje navyše ďalšie bieliace látky, a to extrakty z papáje a ananásu, ktoré na enzymatickej báze účinne odstraňujú škvrny zo zubnej skloviny a zabraňujú ich ďalšiemu výskytu.

Pasta Sensi-Relief je určená pre citlivé zuby, zubné krčky a ďasná zaťažené paradontózou alebo zápalmi. Okrem miswaku obsahuje výťažky zo špenátu, ktorý tlmí citlivosť odhalených zubných krčkov a zabraňuje nepríjemným bolestivým reakciám na studené alebo horúce nápoje. Obsahuje osviežujúci mentol a klinček, ktorý utlmuje bolesť a tiež adstringentné látky z mandľových jadierok.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.