Grilovačka pod stromčekom – a bonus k tomu!
Autor(ka) : Eva
Dátum a čas : 28.11.2013 00:00
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Hľadáte vianočný darček, ktorý bude robiť radosť celý rok, a to nielen vám, ale aj rodine a priateľom? Hitom tohtoročných Vianoc je všestranný gril na drevené uhlie Weber® Master-Touch GBS, ktorý vďaka atraktívnej akcii pod stromčekom môžete mať aj s veľkou grilovacou bibliou! Prebuďte v sebe gurmána a staňte sa šéfkuchárom na grile!

                                                                                                                             

Hľadáte vianočný darček, ktorý bude robiť radosť celý rok, a to nielen vám, ale aj rodine a priateľom? Hitom tohtoročných Vianoc je všestranný gril na drevené uhlie Weber® Master-Touch GBS, ktorý vďaka atraktívnej akcii pod stromčekom môžete mať aj s veľkou grilovacou bibliou! Prebuďte v sebe gurmána a staňte sa šéfkuchárom na grile!

 

Zimné grilovanie, súčasný trend

Grilovačka na zasneženej záhrade, horskej chate či pod zjazdovkou – to je romantika, na ktorú nezabudnete. Nie je to pritom žiadna veda, s kvalitnými grilmi a príslušenstvom sa dá bez problémov grilovať celoročne. Ak teda dodržíte niekoľko jednoduchých pravidiel, dobroty z grilu sa môžu stať napríklad stabilnou súčasťou Vášho vianočného či silvestrovského menu.

 

Základom úspešného grilovania v zime je predovšetkým gril s poklopom, ktorý nielen ochráni pripravovaný pokrm pred vonkajšími poveternostnými vplyvmi, ale počas celej doby grilovania tiež zabezpečí rovnomernú teplotu a žiar, vďaka ktorým jedlo dokonale prepečiete aj v zimných mrazoch.

 

So zatvoreným poklopom grilu bezprostredne súvisí aj druhé pravidlo úspešnej zimnej grilovačky – nepriama metóda grilovania. Znamená to, že pokrm pod poklopom pripravujete mimo zdroja priameho tepla, medzi uhlíkmi či horákmi a jedlom sa tak nachádza bariéra minimálne v podobe grilovacej misky. Okrem lahodného výsledku má táto metóda grilovania ešte jednu výhodu, ktorú oceníte práve v chladných dňoch – pripravovaný pokrm nie je nutné obracať. Vďaka poklopu je totiž zaistená rovnomerná cirkulácia horúceho vzduchu zo všetkých strán a jedlo sa pripravuje prakticky ako v teplovzdušnej rúre.

 

Trend zimného grilovania už roky poznajú napríklad v Alpských krajinách, Kanade či USA. Objavte s novinkami od spoločnosti Weber Stephen® krásu a neopakovateľnú romantiku grilovania na snehu aj Vy!

 

 

Vynikajúcou voľbou je napríklad Master-Touch GBS 57cm – skutočne robustný kotlový gril s perfektnou výbavou na grilovanie s priateľmi v zime i v lete. Jeho delený grilovací rošt umožňuje používanie širokej palety príslušenstva systému Gourmet BBQ, s ktorým na grile pripravíte všetko od rebierok cez pizzu až po dezerty!

 

Chcete sa stať skutočným expertom na grilovanie a ohúriť známych dokonale zvládnutou klasikou i netradičnými receptami? Využite teraz špeciálnu akciu a pri kúpe grilu Master-Touch GBS u vybraných predajcov získate ako darček aj veľkú bibliu grilovania Weber zadarmo. Veselé Vianoce!

 

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.