Profesionálna starostlivosť pre vlasy ako nové
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 28.11.2013 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Po návrate z kaderníckeho salónu sú vaše vlasy jemné, hodvábne hebké a máte pocit, že sú neuveriteľne zdravé. Teraz si pocit dokonale ošetrených vlasov môžete vychutnať aj v pohodlí domova vďaka kolekcii Supreme Selection od značky Syoss, ktorá prináša dva produktové rady Syoss Restore pre veľmi až extrémne poškodené vlasy a Syoss Revive pre farbené a melírované vlasy.

Po návrate z kaderníckeho salónu sú vaše vlasy jemné, hodvábne hebké a máte pocit, že sú neuveriteľne zdravé. Teraz si pocit dokonale ošetrených vlasov môžete vychutnať aj v pohodlí domova vďaka kolekcii Supreme Selection od značky Syoss, ktorá prináša dva produktové rady Syoss Restore pre veľmi až extrémne poškodené vlasy a Syoss Revive pre farbené a melírované vlasy.

Nový produktový rad Syoss Supreme Selection je výnimočný vďaka receptúre Cellular Hair Restore Technology, ktorá obnovuje vlasové bunky a regeneruje vlasy do hĺbky. Ide o kombináciu hneď troch najefektívnejších regeneračných prvkov: mikronizovaný keratín si poradí aj s extrémne poškodenými vlasmi priamo vo vnútornej štruktúre vlasov. Koncentrovaný proteín preniká hlboko do vlasovej kôry a vyživuje štruktúru vlasu zvnútra, čo zlepšuje súdržnosť buniek a vlasy dlhodobo posilňuje. Lipidový elixír obaľuje každý vlas ultra tenkou, neviditeľnou ochrannou vrstvou, a tak ich úžasne zjemňuje a dodáva im žiarivý lesk.

Syoss Supreme Selection Restore

Zlatý rad Syoss Restore je vyvinutý pre veľmi až extrémne poškodené vlasy, ktoré obnovuje už na úrovni ich bunkovej štruktúry. Jemný šampón Syoss Restore Deep Repair Hair Bath poskytuje vlasom dlhodobú regeneráciu vo vnútri vlasových buniek. Kondicionér Syoss Restore Deep Repair Balsam ich vyhladí, preto sa budú dať ľahko rozčesať a upraviť. Je určený aj pre extrémne poškodené vlasy, ktorým prinavracia zdravý vzhľad. Intenzívna kúra Syoss Restore 3in1 Turnaround miracle vlasom dodá potrebnú sviežosť a regeneráciu. Môžete ju aplikovať tromi spôsobmi, vďaka čomu budú vaše vlasy ako znovuzrodené. Naneste si kúru pred umytím ako jemný kondicionér, ktorý prenikne až do vlasovej kôry. Môžete ju použiť tiež po umytí ako masku pre zvýšenie účinku regenerácie. Malý zázrak sa udeje aj v noci, keď si Syoss Restore 3in1 Turnaround miracle necháte pôsobiť počas spánku. Vaše vlasy sa ráno zobudia do krásy.

 

Kúra Syoss Restore 10in1 Essential Wonder s 10-dimenzionálnymi účinkami poskytuje veľmi až extrémne poškodeným vlasom intenzívnu obnovu. Vlasy hydratuje a ošetruje. Zároveň ich chráni pred horúcim vzduchom z fénu, a tak predchádza tvorbe polámaných končekov. A výsledok? Zdravé, pružné a vitálne vlasy.

 

Syoss Supreme Selection Revive

Tento rad je určený pre ženy, ktoré majú rady experimentovanie s farbami a melírovaním. Vďaka svojej profesionálnej receptúre ich dlhodobo chráni a ošetruje. Receptúra bez sulfátov, ktorú obsahuje  šampón Syoss Revive Color Seal Hair Bath, zanecháva pocit jemne umytých vlasov a zvýrazňuje ich lesk natoľko, že sú po umytí ešte žiarivejšie. Kondicionér Syoss Revive Color Seal Balsam dodáva farbeným a melírovaným vlasom hebkosť, vďaka ktorej sa ľahko rozčesávajú, a zároveň im poskytuje až 10-týždňovú ochranu proti vyblednutiu.

 

Kúra na ochranu farby Syoss 3in1 Color Perfect Miracle je kombináciou hĺbkovej starostlivosti a farebnej fixácie. Vďaka trom rôznym možnostiam aplikácie sa stáva profesionálnym riešením pre farbené a melírované vlasy. Vyskúšajte ju ako jemný kondicionér pred umytím, ošetrujúcu masku pre zvýšenie účinku regenerácie, alebo ako intenzívnu nočnú starostlivosť.

 

Syoss stylista odporúča: Nechajte túto kúru pôsobiť na vlasy celú noc a dosiahnete lepšiu fixáciu farby a intenzívne ošetrenie vašich vlasov.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.