Potešte najbližších darčekmi plnými krásy
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 29.11.2013 00:00
Kategória : Krása
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Na Vianoce máte vždy o dôvod viac obdarovať svojich blízkych. Možností a nápadov, ako potešiť rodinu, či priateľov je mnoho. No až polovica spotrebiteľov pri hľadaní toho správneho darčeka zablúdi práve do obchodov s kozmetikou. Schwarzkopf & Henkel preto prináša perfektné riešenie. Vďaka širokému výberu atraktívnych darčekových balíčkov môžete obdarovať svojich blízkych nadčasovými darčekmi krásy. Venujete im tak jedinečnú starostlivosť a chvíle plné pohody a rozmaznávania.

Na Vianoce máte vždy o dôvod viac obdarovať svojich blízkych. Možností a nápadov, ako potešiť rodinu, či priateľov je mnoho. No až polovica spotrebiteľov pri hľadaní toho správneho darčeka zablúdi práve do obchodov s kozmetikou. Schwarzkopf & Henkel preto prináša perfektné riešenie. Vďaka širokému výberu atraktívnych darčekových balíčkov môžete obdarovať svojich blízkych nadčasovými darčekmi krásy. Venujete im tak jedinečnú starostlivosť a chvíle plné pohody a rozmaznávania.

 

Vedeli ste, že až polovica spotrebiteľov nakupuje vianočné darčeky tesne pred sviatkami? Možno k nim patríte aj vy. Nezáleží na tom, či hľadáte niečo pre svoju mamu, kamarátku či milovaného synovca, ktorý sa teší na malé pirátske dobrodružstvo pri večernom kúpaní. Teraz ich môžete potešiť vianočným darčekovým setom Schwarzkopf & Henkel. Vianočné darčekové sety pre mužov, ženy aj deti určite urobia radosť každému. Atraktívne praktické vianočné sety od Schwarzkopf & Henkel nájdete v obchodoch v štýlových taškách, kazetách a kovových boxoch, vďaka ktorým sa budú môcť vaši blízki tešiť z darčekov aj dlho po Vianociach.

 

Pre dámy každého veku

Doprajte svojej sestre, mame či kamarátke pocit z neodolateľne hebkej pokožky hneď po sprchovaní s darčekovou kazetou Fa Shower & Lotion granátové jablko s účinkami telového mlieka. Sprchovací gél a tekuté mydlo obohatené o telové mlieko pokožku intenzívne ošetrujú a poskytujú jej potrebnú vlhkosť.

 

Každodenný luxus si budú môcť dopriať s kazetou Fa Luxurious Moments so zmyselnou vôňou ružovej fialky s leskom čierneho ametystu. Sprchovací gél dodáva pokožke intenzívnu starostlivosť a vďaka trblietavej receptúre ju zanecháva žiarivo jemnú a hebkú. Deosprej dodá zvodnú vôňu na celý deň.

 

Kompletnú starostlivosť o telo aj vlasy získajú dámy vám blízke s darčekovou kazetou Natural & Fresh. Nájdu v nej deo roll on a sprchovací gél Fa Natural & Fresh s jazmínom a kokosovým mliekom, navyše obsahuje aj šampón Schauma Fyto-kofeín, ktorý posilňuje vlasy a aktivuje ich rast od korienkov.

 

Ktorá žena by sa nechcela pýšiť zdravými vlasmi? Radosť preto určite spravia darčekové sety s prípravkami na ich ošetrenie a finálnu úpravu. Elegantná zlatistá taška Gliss Kur Ultimate Oil Elixír & Complete poteší dievčatá a ženy, ktoré túžia po regenerácii vlasov a dokonalom stylingu. Šampón, kondicionér a ošetrujúce sérum Gliss Kur Ultimate Oil Elixír sú zázračnou trojicou, ktorá pomocou zloženia Nutri Repair obnovuje poškodenú štruktúru vlasov a vypĺňa trhliny na ich povrchu. Finálnu bodku dodá účesu lak na vlasy Taft Keratin Complete, ktorý vlasy posilní a zafixuje až na 48 hodín.

 

Farbenie vlasov je medzi ženami veľmi obľúbené. Či už sú  to odtiene blond, červenej, hnedej alebo čiernej, chcú ich krásu a lesk udržať čo najdlhšie. Zafarbené pramene si preto vyžadujú špeciálnu starostlivosť. So šampónom a kondicionérom značky Schauma, spolu s  lakom na vlasy Taft Shine im dámy doprajú jedinečnú opateru, a to všetko v prémiovej darčekovej taške Schauma Color & Shine.

 

Milovníčky krásnych vlasov sa určite potešia aj darčekovej taške Syoss Glossing, v ktorej nájdu šampón, kondicionér a kúru na vlasy pre dlhotrvajúci lesk ako od profesionálov

 

Aj páni sa chcú páčiť

Doprajte svojmu partnerovi kompletnú starostlivosť o telo aj o vlasy s darčekovou kazetou Men Power, ktorá obsahuje Schauma šampón pre mužov a deosprej Fa Men Xtreme Invisible. Pre mladých mužov je tu darčeková kazeta Extreme Power Maxx Cool so sprchovacím gélom pre svieže telo a gélom na vlasy Taft Looks Maxx Power gél pre dokonalý styling, ktorým určite zaujmú.

 

Pre najmenších

Rozžiarené detské očká pri otváraní darčekov sú tým najkrajším momentom Vianoc. Deti sú pri obdarovaní predsa len najvďačnejšie, a keďže sa už aj malé slečny chcú páčiť, malé víly určite potešíte aj darčekovou kazetou Kids Box – Girl. So sprchovacím gélom Fa Kids  a šampónom Schauma Kids bude večerné kúpanie veselšie. So zubnou pastou Vademecum s príchuťou jahody bude aj čistenie zúbkov vašej malej víly hračka. Pre malých pirátov je tu darčeková kazeta Kids Box – Boy.

 

A darčekových vianočných setov je samozrejme ešte oveľa viac. Vyberte si v obchode ten, ktorý najviac poteší vašich blízkych.

 



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.