Súťaž s enzýmami !
Autor(ka) : Zuzana
Dátum a čas : 4.12.2013 09:53
Kategória : Koktail
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Bojujete každoročne so sezónnymi ochoreniami? Máte oslabenú imunitu a chcete si ju posilniť? Siahnite po enzýmových liekoch. Enzýmy v nich podporujú činnosť niektorých telu vlastných enzýmov, ktoré zaisťujú prirodzený spôsob obrany organizmu. Vyskúšajte tradičný enzýmový liek Wobenzym. Ak sa chcete dozvedieť viac o enzýmoch – stavebných kameňoch života, ako pomáhajú, pôsobia a liečia, zapojte sa do súťaže a získajte darček v podobe knihy. Stačí ak odpoviete na súťažnú otázku a kniha môže byť Vaša.

Bojujete každoročne so sezónnymi ochoreniami? Máte oslabenú imunitu a chcete si ju posilniť? Siahnite po enzýmových liekoch. Enzýmy v nich podporujú činnosť niektorých telu vlastných enzýmov, ktoré zaisťujú prirodzený spôsob obrany organizmu. Vyskúšajte tradičný enzýmový liek Wobenzym. Ak sa chcete dozvedieť viac o enzýmoch – stavebných kameňoch života, ako pomáhajú, pôsobia a liečia, zapojte sa do súťaže a získajte darček v podobe knihy. Stačí ak odpoviete na súťažnú otázku a kniha môže byť Vaša.

 

Koľko rôznych druhov enzýmov je v ľudskom tele?

a)      menej ako 3000

b)       viac ako 3000

c)      presne 3000

 

Na stránkach lady.sk je uverejnený článok, v ktorom sa dozviete odpoveď na našu otázku. Keď nájdete túto odpoveď, kliknite na mailovú adresu redakcie  a systém Vám ponúkne formulár na odoslanie, do ktorého  je potrebné napísať odpoveď na otázku a štyri údaje - meno, priezvisko, adresu a mailovú adresu a potom odoslať.

 

Pozor! Ak niektorú z týchto položiek nevyplníte, systém Vás nebude vedieť zaradiť do losovania.

 

Súťaž trvá do 08.decembra 2013. Uverejnenie výhercov bude deň po ukončení súťaže. Výhercovia budú kontaktovaní mailom na adrese, ktorú uviedli do formulára.

 

Do súťaže je možné zapojiť sa každý deň. Čím sa viac krát zapojíš, tým máš väčšiu šancu na výhru.

 

SÚŤAŽ BOLA UKONČENÁ !!



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.