ZIMNÝ RAJ S CHUŤOU JABLKA A ŠKORICE
Autor(ka) : Lenka
Dátum a čas : 8.12.2013 00:00
Kategória : Tipy, triky
WWW.LADY.SK Stránky pre modernú ženu venované móde,kráse zdraviu ...

Prvé vločky snehu a chladný vzduch za oknami nám zvestujú príchod Vianoc. Ich neodmysliteľnou súčasťou je typická vôňa jablka a škorice. Nechajte sa pohltiť prichádzajúcim obdobím a ochutnajte limitovanú verziu tyčinky Margot s chuťou jablka a škorice. Nebojte sa, neopakovateľná chuť tyčinky vás prenesie do raja i počas zimných chumelíc. Vďaka vašej obľúbenej tyčinke premeníte každý deň na oázu pokoja a odpočinku.

Prvé vločky snehu a chladný vzduch za oknami nám zvestujú príchod Vianoc. Ich neodmysliteľnou súčasťou je typická vôňa jablka a škorice. Nechajte sa pohltiť prichádzajúcim obdobím a ochutnajte limitovanú verziu tyčinky Margot s chuťou jablka a škorice. Nebojte sa, neopakovateľná chuť tyčinky vás prenesie do raja i počas zimných chumelíc. Vďaka vašej obľúbenej tyčinke premeníte každý deň na oázu pokoja a odpočinku.

 

Margot a zima? Máte pochybnosti, či táto kombinácia môže fungovať? A predsa áno! Tyčinka Margot od značky ORION vás prenesie do raja i počas chladných zimných dní. Vymeňte obdobie typické predvianočným zhonom, či stresom z nákupu darčekov za chvíľku, ktorú si vychutnáte samy pre seba. Zahryznite sa do novej tyčinky Margot, jednej z najobľúbenejších na trhu a budete sa cítiť ako v raji!

 

 

 

Výrazný žltohnedý obal novej Margot dokonale obohacuje typický modrý obal s palmami a zapadajúcim slnkom. Napriek netradičnej chuti, novú limitovanú tyčinku Margot  dostanene v tradičnom balení 90 g.



©2016 Fornet. Všetky práva vyhradené.